Skoro wszyscy reklamują swoje blogi, to ja zareklamuję również swój. Aktualizuje go w miarę możliwości a tematyka to manga i anime a konkretnie moje osobiste recenzje, opisy i ogólna prezentacja tytułów jakie mnie zainteresowały i z wielką chęcią polecam do zapoznania się. Ma to na celu nie tylko opisu danych mang ale też promocji i ukazania tego, że manga i anime to nie są jedynie twory dla dzieci i młodzieży, ale także ambitne dzieła dla dorosłego odbiorcy, jednak na stronie prezentuje różne tematyki, są pozycje dla całych rodzin, dla każdego a także tego dorosłego. Są to proste ale zarazem ciekawe opisy z którymi warto się zapoznać, być może kogoś tematyka zainteresuje. Polska jest wyjątkowo Krajem jaki zamyka się na tego typu kulturę i ma mylne spojrzenie bo dotychczas mieli styczność z kiepskimi wzorcami. Zapraszam do lektury, opisuje tam pozycje jakie dane mi było przeczytać osobiście i jakie posiadam, znaczna większość jest wydana w Polsce, więc tym bardziej warto się zapoznać. Nie sugeruję się recenzjami z innych stron, są to moje subiektywne opinie, chociaż zapewne w dużej mierze pokrywające się z tym co przeczytamy na większych portalach poświęconych tej tematyce np. Tanuki.
Zapraszam serdecznie : http://gklosek.blogspot.com/ - od nie dawna wznowiłem działania na blogu i mam zamiar w miarę regularnie nadrobić zaległości i opisać inne serie zarówno jeśli chodzi o animacje jak i mangę a także nie co opisać własną kolekcje i przygodę z mangą, bo do tej pory na blogu nie pisałem o sobie i moim podejściu do pasji jaką jest manga i anime.