Ban

genzo
Junior
Junior
Reputacja: 0

Ban

Post autor: genzo » 08 mar 2012, 0:37

Dramat białe kluchy, dosłownie dramat :)

Ale po kolei.

aveiro - już Ci powiedziałem, że nie dostanie bana, za to, że boli Cię nazywanie rzeczy po imieniu. Jeśli uważa, że wasz klub ma w garści sędziów w Hiszpanii, to jest to jego prywatna opinia, za którą bana nie dostanie.
Oczywiście jego opinie są skrajne, ale raczej nie ujrzysz go nazywającego waszych zawodników kur**, skur** itp.. pomimo całej swojej nienawiści do takiego np. Pepe. W epitetach sie oszczędza w przecwieństwie do REDAKTORÓW najwiekszego polskiego portalu zrzeszczającego kibiców Realu, którzy jeszcze dziś nazywali Guardiolę Kur** vide pan redaktor Rauer.
Pisanie, że sędziowie wam pomagają w tym seoznie jest PRAWDĄ i NIE należy sie za to ban. Czy Tobie ktoś dał bana na stronie Realu za napisanie, że Busquets przysymulował w meczu z Interem? I jedno i drugie jest PRAWDĄ, która jest udokumentowana na youtubie. Zaprzeczysz, że Barcelonie zabrano błędnymi decyzjami arbitrów punkty, a wam ułatwiono ich uzyskanie? To, że bułkowski przy tym doda od siebie jakieś teksty o najbardziej skorumpownaym klubie swiata, to jest juz traktowane bardziej w żartobliwym tonie i nikt tam tego na poważnie nie bierze i każdy zdaje sobie sprawę, że celowo lubi przekoloryzować swoje komentarze. To, że Wy nie jetseście w staie tego znieśc, to naprawdę jets nieistotne, jesteście nic nie znaczącym dla nas, sfrustrowanym marginesem, którym nie warto zawracać sobie głowy, rozumiesz?
Żaden biały frustracik nie będzie dyktował kto może pisać na stronach Barcelony i oczekiwać od moderatorów, że zostawimy tylko i wyłącznie ludzi, którzy będą z szacunkiem wypowiadać się o drużynie, która zachowuje się w brutalny sposób wobec naszych zawodników, jej prasa nas atakuje, wymyśla bzdury o villarrato będąc od lat samemu faworyzownaym przez sędziów, itd..
Zabawne są te pretensje białych piesków, którzy sami inicjują ataki w stronę Barclony i nigdy jej nie okazlai należytego szacunku. Pretensje możeice mieć jedynie do samych siebie. wklejajcie sobie nadla w avatary Busquetsa, choć wasz portugalski troglodyta przez 15 minut symulował kontuzje twarzy po straciu z Fabregasem, kiedy nie było nawet kontaktu z jego twarzą :DDDD

Tu nie wyszlo żadne nieporozumienie z robsonbem, tutaj wyszło żeś dupa i zdałeś sobie sprawę, że zarówno ja, jak i robson znamy sprawę i nie damy sie nabrać na brednie o licznej grupie osob piszacych w ten sposób. Gdybyśmy tego nie naprostowlai za Ciebie, to ani byś myślał o wyjasnieniu sytuacji ;]

Real Madryt oszołomie to nie tlyko zawodnicy, ale i kibice, a przede wszytskim kibice. Zdaje sie, że i Wy macie swoich soci, ktorzy płacą składki i oni nie tylko przenośnie są tym klubem, ale i dosłownie. Więc jeśli ktoś tu jest lekko przygłupawy, to wyłącznie Ty, skoro nie rozumiesz, że kibice, a w tym zdeklarowani madridistas jakimi są redaktorzy ww. dzienników to także wizerunek klubu ;]

"Co do tytułu najlepszego klubu XX wieku to już wszystko zostało na ten temat powiedziane. Kibice bardziej utytułowanych od Barcelony klubów (Milan, Juve) nie mają z tym żadnych problemów.Tylko wy. Boli was to strasznie mimo, że od tego momentu minęło 12 lat. Niestety kompleksów mimo ostatnich lat sukcesów nie udało się pozbyć."

I po co znowu odwracasz kota ogonem? Brakło Ci jaj, żeby odnieść się do tematu? Napisałem, że Wy (niech bedzie - wasze dzienniki, a za nimi wasi kibice - poczytaj portale zrzeszajace waszych kibicow) neguja Barcelonie Puchary Miast Targowych, bo zalicza to Fifa, a nie Uefa.
Ja nie mam zadnego problemu z zaakceptowaniem tego waszego tytulu XX wieku, wiec nie wiem po co do mnie uderzasz z tym tekstem(swoja dorga ciekawys osobnik, sam nie chcesz utozsamiac sie z matołami z fioletowej, ale sam mi przypinas zteorie innych soob piszac w liczbie mnogiej - ciekawe, ciekawe) - chce żebyś odpowiedział wprost - Czy Barcelona ma więcej oficjalnych pucharów niż Real Madryt i jeśli tak, to dlaczego 9,5/10 kibiców Realu Madryt to matoły i nie chcą tego przyznać? A jeśli nie, to dlaczego Real jest klubem XX wieku?
Proste pytanie, prosta odpowiedź.

Już Ci pisałem, że stąd nie uciekne, póki białe matołki będą zaśmiecać swoją obecnością tematy związane z Barceloną. Uciekać to możesz Ty, do swoich białych przyjaciół, ten temat dotyczy najlepszej drużyny obecnego wieku, zatem...nie Twojej ;)

PS. Przypomnę raz jeszcze Tobie i koledze(jako, że macie pewne braki w logicznym myśleniu, taka przypadłość średnio bystrych ludzi), że o BO i cules pisałem w kontekscie pozostalych portali, nie o wysokim poziomie samym w sobie. Podejrzewam, że pomimo pewnych brakow intelektualnych mogłes to nawet zrozumiec, ale z kazdym postem brakuje ci zarowno argumentow jak i zdan, ktore moglbys dalej wysmiewac i przekracasz ich znaczenie. Ale to cieszy, bo pokazuje to Twoją słabość. Jest to powszechnie znany chwyt ludzi, ktorzy już jakiś czas temu są przegranymi w dyskusji, ale na sile chca pokazac, ze maja jeszcze cos do powiedzenia :)

Bywaj zdrów :*

RealFan

Już Ci pisałem, wołaj kolegów, bo Ty naprawde jesteś wyjątkowo słaby w rozmowie i wolę Twoich "przełożonych", przynajmniej będzie się coś działo. Tobie ani nie ma na co odpowiadać, a do teg nudny jesteś.

nie wiem ile czasu by Ci zajeła dyskusja ze mną, ale mi zjamuje minuty, które moge policzyć na palcach jednej reki, tak absorbuja moja uwage Twoje wpisy.
W ogole zabawni z was ludzie, dowodzicie jaki to niski tam poziom mamy, ale każdy z was jest za pan brat z tymi stronami. Tyler to z reszta stały dyskutant BO, wieloletni do tego nalezy dodać i swego czasu sam stanowił o jej poziomie, raz regularniej, raz mniej regularnie, ale i on był wśród tych rzekomych dzieciaków, a teraz rozlewa łzy :))
btw. "kocopały" to czasem nie zaczerpniete od kumana z portalu o bardzo niskim poziomie dyskusji? musisz mniej czytac ten niski poziom, bo przesiakasz tym i przenosisz to na pilke.pl.

"Dan Ariely napisał(a):
Posiadanie nie ogranicza się tylko do dóbr materialnych. Może też dotyczyć naszych opinii czy przekonań. Co się dzieje, gdy stajemy się "właścicielami" jakiegoś poglądu - na temat sportu lub polityki? Kochamy go bardziej niż powinniśmy. Cenimy go bardziej, niż jest tego wart. I najczęściej mamy problem z porzuceniem go - bo nie możemy znieść myśli o stracie. Z czym wtedy zostajemy? Z ideologią - sztywną i nieustępliwą.

Jesteś bardzo skrajnym przykładem na potwierdzenie prawdziwości tej tezy, o czym świadczą Twoje posty na tym forum i na stronach z "najwyższym poziomem"."

Jezusie kochany, mam płakać, czy się śmiać, bo autentycznie mam poważny dylemat.
Synek przekopiował świeżo przeczytany tekst i pomyślał, że będzie cool jak przypisze go do jakiejs osoby. Chciałeś wyjśc na mądrzejszego niż jesteś? :)

Ale ok, zróbmy mały test. Napisz o jaki konkretnie chodzi pogląd/opinie, którego jestem właścicielem, albo jak mniemam, za "właściciela" którego poglądu ja sam siebie uważam(bo jak mniemam, o tym mówimy?), który kochałbym bardziej niż powinienem? Jaki to pogląd cenię bardziej, niż jest tego wart?
Obawiam się, że palnąłeś cytatem pozując na pseudo-inteligenta i będzie Ci teraz ciężko to udowodnić na konkretnym przykładzie, i to pomimo tego, że wystawiłem siebie samego na ten teścik. Dawaj śmiało, tylko bez wykrętow i kolejnego wycofywania sie rakiem, że brak Ci czasu. Jeśli wiesz co piszesz, to w minutę się ze mną rozprawisz, tylko dlaczegp już teraz w ciebie wątpie :D

"
szacunek dla realu

nie badzcie smieszni, nie jestescie zespolem, ktory zalsuguje na szacunek.

nie stac wqas na zrobienie szpaleru, ktory jest tradycja, nie stac was na godne prszyjmowanie porazek, przerabiacie zdjecia, manipulujecie filmami. i jestescie faszystowksim klubem.

tak, nie mam dla was szacunku "

Sama, smutna prawda. Nie zaślugujecie na szacunek za to co wyprawialiście przez ostatnie 3 lata ze mocnym naciskiem na ostatnie dwa sezony(włącznie z tym), szpaleru nie było(moze z tradycja przesadzilem, ale deportivo dało poczatek takiemu zachowaniu, a wy to pokpiliscie), po kazdej porazce z nami w niegodny sposob szukaliscie przyczyn u arbitra(pol biedy, kiedy sa ku tematu podstawy, wtedy mozna smialo hejtowac arbitra, ale nie w meczu, kiedy wasi zawodnicy malo nie pozabijali naszych i od laksi sdzia wyrzucil jednego waszego i jescze to wy sie za pokrzywdoznych uwazaliscie), gazety madryckie przerabialy zdjecia(vide znikajacy obroncy) i manipulowaly filmami(vide klamstwo z tym, ze to tito zaatakowal mourinho jako pierwszy, a przeprosiny nadeslano na antenie o 4 RANO!). I jestescie klubem faszysty Franco. Sama prawda i jeśli sie z tym nie potrafisz pogodzic, to znaczy, ze nie akceptujesz historii sowjego klubu, czyli kibic z ciebie zaden.

A Ty myślisz matołku, że ja liczę na wasz szacunek? Sądzisz, że przyszedłem takim ogórkom lizać tyłki i liczyć na wasz szacunek? Jest mi on do niczego niepotrzebny, gdyby było inaczej pisałbym do was w innym tonie. wpadłeś na to, czy nie było nic na ten temat w książce, którą mógłbys zacytować? Smyranie sie po pisiorach i zabieganie o szacunek anonimowych mi ludzi z internetu, w przeciwienstwie do Ciebie, jest mi zupelnie zbedne.

"I oczywiście, że nie pójdziesz sobie na rm.pl, ale z zupełnie innych powodów niż twierdzisz. Pomimo tego, że tam się nie udzielam, znam stosunek kilku moderatorów do takich osób jak Ty. Tam nikt by się nie pierdolił, gdy zacząłbyś wypisywać swoje jak ktoś ładnie nazwał eseje."

Synek, weź koło, bo Twoi koledzy, REDAKTORZY nazywają wprostu kur** trenera Barcelony. Choć nigdy nikogo z Madrytu nie obraził, nie zaatakował, nie powiedział, że Mourinho nigdy z nim nie wygrał w uczciwy sposob i wiele innych, a mimo to obrazacie go strasznie. I to redakotorzy, ktorzy jak mniemam sa moderatorami, na ktorych sie powłujesz, wiec lepiej zamilcz, bo zachowanie osob tam majacych wiele do powiedzenia nalezaloby przemilczec raczej :)

Ciekawe jest tez to, że sami piszecie o BO jako stronie z niskim poziomem, mowicie, ze znacie np. moja tworczosc b. dobrze, a zaraz potem udowadniasz innej osobie, ze ie macie czasu na przeszukiwanie komentarzy. I mowimy o tych samych osobach, ktore zdaja mi tu na kazdej stronie relacje z kazdego lepszego komentarza, ktory powstal na BO, czy cules? Cytaty od zamierzlych czasow Jarque po cytaty tylera z przedwczoraj. Aaa, pewnie z barcodobrych to masz?

Wiec zdecyduj sie wreszcie.Czytacie, czy nie czytacie. Wiesz to z barcodobrych i na ich podstawie oceniasz caloksztalt robiac przy tym z siebie debila, czy sledzisz i raz klamiesz, ze nie sledzisz, a raz klamiesz, ze sledzisz. Jak juz zaczniesz klamac, to chociaz klam uzywajac jednej wersji

I na koniec raz jeszcze powtorze - poziom BO i cules.pl zostal przedstawiony jako najwyzszy na TLE INNYCH TEGO TYPU PORTAli, a NIE jako najwyzszy poziom sam w sobie. Czy znajdzie się jakiś kibic Realu, który wespnie się na szczyt swoich możliwości(na poziom półgłowka) i to zrozumie? Bo naprawde półgłowek jest w stanie zrozumieć tak proste zdanie :)

Wróć do „Wracając Do Meritum”