Drogi Daaaamianie. Jakbyś znał lepiej tych ludzi to byś wiedział, że rasistami to oni nie są, a jeśli nawet ktoś jest to jest to mały odsetek. A to jak wyzywamy naszego piłkarza na naszej stronie jest naszą sprawą. Owszem, możesz sobie wchodzić, czytać i komentować, tylko nie wiem dlaczego robisz to tutaj. Masz prawo tego nie pochwalać i myśleć o mnie jak o prostaku, choć teoretycznie nie powinieneś tego werbalizować na tym forum, bo najprawdopodobniej jest to wbrew regulaminowi. Ja dla przykładu nie wklejam komentarzy kibiców LFC, a chyba wiadomo że oni zbyt mili dla rywali często nie są. A nawet jeśli to mi to nie przeszkadza. Ich sprawa, nie moja. To typowe dla kibiców i ciężko mi sobie wyobrazić, żeby to się miało zmienić.Daaaamian pisze:Są granice. Sam wypowiadam się na innych forach, ale nawet tam nie zdarza mi się wyzywać Evertonu tak, jak Ty to zrobiłeś z Liverpoolem.
Widzisz coś dziwnego w tym, że krytykuję fanów Evertonu wyzywających na tle rasistowskim Distina?
Poza tym mówisz o granicach i ja też je czuje. I generalnie zachowuje. Tutaj się nigdy w taki sposób nie zachowuje. Nie wiem, może jeszcze zabronisz mi zwracania się pieszczotliwie do moich współlokatorów, braci, kolegów, za przeproszeniem, per [ch**]?
A co do samego Distina to już oczywiście ochłonąłem i teraz oczywiście myślę nieco inaczej, ale niezmiennie myślę, że powinien siedzieć na ławce.