Re: Everton (zbiorczy)

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Re: Everton (zbiorczy)

Post autor: metol » 15 kwie 2012, 20:00

Też pisałem, ale to bez znaczenia. A jak nie o Distinie to ogólnie o LFC i jego piłkarzach. A co robią pozostali kibice EFC to też ich sprawa. Nie ubliżają przecież Tobie. A poza tym większość inaczej traktuje wyzwiska wypisywane w komentarzach na stronach fanowskich i oddziela się od realnego zachowania, czy realnego stosunku np. wobec osoby takiej jak Distin. Myślę, że w rzeczywistości chętnie by się z nim spotkali, uścisnęli mu dłoń i podziękowali za grę dla klubu. A co gadamy sobie podczas takich emocji to nasze. Taki mamy styl, takie mamy poczucie humoru. Nie musi Ci się to podobać i możesz myśleć o nas (lub o mnie) jak o grupie rasistów, homofobów, czy jak mnie określiłeś - prostaków, ale nie bardzo się tym przejmuję. Wydaje mi się, że ludzie którzy mnie znają trochę lepiej nigdy by mi czegoś takiego nie zarzucili, niezależnie od tego co wypisuje tam w komentarzach.

Poza tym robi się spory offtop więc rzeczywiście jak masz jakieś obiekcje lub uwagi to zapraszam na priwa, albo na evertonpoland.com.

Wróć do „Wracając Do Meritum”