Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Post autor: MGiggs » 25 kwie 2012, 16:56

Ciekawe gdzie ja pisałem o karnym z Levante :lol:

Tak sędzia pomógł z karnym z Milanem co potwierdził nawet arek cytując przepis..ba nawet btetonowy Kowalczyk :lol:

I to chyba tyle gdzie pisałem o tym ze sędziowie pomagają Barcelonie..sprytne odwracanie kota ogonem po tym jakie posmiewisko robiła z siebie Barca płacząc na sędziów :lol: i robiąc konferencje i jaki najazd zrobili cules na te forum....a teraz się dziwisz że kibice po tym mało sprzyjają Barcelonie :roftl3:

Dziwny jestes ddemon - chyba nie pamiętasz krucjaty jak to sedziowie pomagaja Realowi i krzywdzą Barce i jaki był płacz i najazd pryszczatych gimnazjalistów 8) .

Poprostu widze Wasze wyniki z Chelsea z ostatnich lat i widac jaki kompleks macie tej ekipy.Messi w 8 meczach z nimi nie strzelil gola a Barca w ostatnich 10 meczach wygrała zaledwie...2 mecze :roftl3:
Chelsea wygrała 3 i ma lepszy bilans bramkowy,Barca nie wygrała na CN 4 meczy z rzędu z Chelsea.I Wy swoim jadem mowicie o kompleksach u innych jak bije na kilometr kompleksem do Chelsea co widac w tym temacie? :badziewie:
Gdyby nie Overbo który niedawno przyznał sie do błędów licznik byłby jeszcze bardziej okazały dla Chelsea :brawo:

Wróć do „Puchary Europejskie”