Re: 1/2 LE: Atletico - Valencia 19.04.2012 & 26.04.2012

Awatar użytkownika
Inferno
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 62

Re: 1/2 LE: Atletico - Valencia 19.04.2012 & 26.04.2012

Post autor: Inferno » 26 kwie 2012, 18:17

Dr.Football1 pisze:Powiem szczerze,ze wczoraj zajrzalem na VCF.pl oraz kilka stron na temat PD,zeby zobaczyc opinie kibicow Nietoperzy i rzucily mi sie w oczy niesamowite skrajnosci:

- jedni mowia,ze dwumecz jest juz przegrany i lepiej jest skoncentrowac sie na walce o podium La Liga
- drudzy mowia zas,ze VCF spokojnie bedzie moglo zwyciezyc dwiema bramkami)
Opinie są skrajnie różne jak i skrajnie różna może być gra blanquinegros, ta drużyna jest w stanie wygrać jak i przegrać z każdym i wydawało mi się, że Ty jako fan PD dobrze o tym wiesz. Wydaje mi się, że wszyscy w Valencii wiedzą o jaką stawkę jest dzisiejszy mecz i... to chyba wystarczy. Podopiecznych Emery'ego na pewno stać dzisiaj na dwubramkowe zwycięstwo z Atletico. Jestem na 1000% pewien że VCF wygra dzisiaj, pytanie tylko czy rozmiary wygranej wystarczą do awansu. Jeśli to prawda że Unai żegna się po tym sezonie z zespołem, to mam nadzieję że zawodnicy zrobią wszystko aby po tych 4 latach nie odchodził z pustymi rękoma, bo zwyczajnie na to nie zasługuje.
Dr.Football1 pisze: Alba < Filipe
Albelda < Gabi
Caneles=Arda
Alba w ofesywie jest lepszy ale przegrywa w defensywie. Między el Capitano a Gabim dałbym raczej "=" ale i tak Topal w takiej formie jak w drugiej połowie sezonu zjada ich obu a Banega to w ogóle niszczy wszystkich z obu drużyn. Turek i Hiszpan to chyba jednak trochę inne pozycje ale bardziej byłbym skłonny przyznać iż to Turan jest lepszy. Z reszta typów się zgadzam.

Mecz będę oglądał w barze, a że już dzisiaj rozpocząłem weekend majowy 8) , to ewentualne zachwyty lub joby mogą pojawić się tu dopiero za kilkanascie dni :pijemy:

Wróć do „Puchary Europejskie”