Re: Reprezentacja - HAXBALL

BVBlbp
Junior
Junior
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja - HAXBALL

Post autor: BVBlbp » 27 kwie 2012, 11:37

Il Padrino pisze:wynocha stąd.
Wypadałoby napisać coś więcej, ale pofatygowałem się i zobaczyłem parę twoich ostatnich postów, są naprawdę na "poziomie", więc nie spodziewam się niczego specjalnego.
bartbuks pisze:Jeśli Agnieszka się na to zgodziła, to gratuluje. Jakby tutaj nie było ludzi potrafiących grać w haxa. Brawo :brawo:
Z całym szacunkiem do Was, ale aż tak wybitnych chyba nie ma, skoro nikt wcześniej nie pomyślał, żeby zrealizować jakiś projekt na poważnie. Jeżeli jednak ktoś ma wątpliwości co do naszego poziomu, nie ma problemu. Możecie założyć własną kadrę i zagramy sparing. Przegrany zostaje z niczym. Jesteśmy otwarci na każde wyzwanie.
Aker pisze:Jak reprezentowac nasz portal moga ludzie ktorzy nic tutaj nie pisza? Wole slabszy zespol ale zlozony z userow ktorzy sa aktywni.
To już nie mój problem.
Biały pisze:Nie wiem czemu narzekacie- nic tak nie zareklamuje forum jak 4 typów grających w haxballa :lol:
Myślę, że reklama będzie bardzo owocna, z czasem każdy się przekona.
RealFan pisze:To kiedy organizujesz sparingi tej powyższej drużyny z rzeczywistymi reprezentantami niniejszego forum? :P
Jak pisałem wyżej, jestem otwarty na każde propozycje, chętnych zapraszam na priv. Dogadamy się co do terminu.
Biały pisze:Zgadzam się z tym co napisałeś w stu procentach, mój post był humorystyczną odpowiedzią na fragment wypowiedzi BVBlbp, który bezinteresownie się poświęca aby reklamować forum na arenie międzynarodowej :)
To była ironia mistrzu.

Wróć do „Wracając Do Meritum”