Jak masz zamiar się wypowiedzieć, to przeczytaj cały temat. Pisałem, że to była ironia. Logiczne, że reklama za granicą jest bez sensu, bo żaden obcokrajowiec i tak nie wejdzie na portal. Chyba, że z czystej ciekawości, żeby zobaczyć o czym on jest.Hyypia123 pisze:Jak dla mnie pomysł zupełnie irracjonalny.Mówicie, że to szansa na reklamę za granicą, a ja wam mogę odpowiedzieć, że to bzdura!Nie wyobrażam sobie, żeby przykładowo w rozgrywkach prym wiodły fora Duńskie,Serbskie i Greckie, przez co masowo zaczęliby tak pisać Chilijczycy,Szwajcarzy i Bułgarzy.A nawet jeśli to czy redakcja woli reklamę przyciągającą jakichś turasów, jednak robioną przez nołnejmów mającym z tym forum tyle wspólnego ile Francja z bronią palną?Gdzie poszanowanie dla wielkich niegdyś(Jarzyna,Pisakk,Zaza), jak i legend, które trwają do dziś.Po tym materialistycznym świecie można się spodziewać wszystkiego...
To może grałeś parę miesięcy temu. Teraz praktycznie w każdych "dom" jest wymagany.muszeq pisze:Grałem na kilku turniejach haxballowych i nigdzie nie wymagano żadnego 'domu'. Po prostu na stronie organizatora podawało się nazwę drużyny, skład i numer gg do kapitana i tyle.BVBlbp pisze:Turnieje ruszają już niedługo, a my nie mamy "domu"
Cóż, dużo reprezentacji innych for/portali ma mało wspólnego ze stroną domową, ale z powodzeniem reprezentują ich w rozgrywkach.Hyypia123 pisze:Goście, którzy nie mają nic wspólnego ze społecznością, do której należymy, reprezentują nas na międzynarodowej arenie.Naprawdę nie widzisz w tym nic dziwnego?
Tak jest np. ze mną. Jestem z PILKA.PL już od jakiegoś dawna, jak jeszcze był poprzedni szablon, a nawet jeszcze wcześniej. Może nawet niż co niektórzy piszący tutaj. Ten portal jest dla mnie najlepszą porcją informacji, jeżeli chodzi o piłkę nożną. Nigdzie indziej tak często nie zaglądam, jak tutaj. Po prostu nie czułem potrzeby rejestracji i udzielania się na forum. Trudno, to akurat najmniej ważne. Myślę, że to w porządku zachowanie wobec Was, że nie ukrywałem niczego, tylko wszystko w prost wytłumaczyłem. Bez sensu trzymać takie coś w tajemnicy.j1mmy pisze:A jakby napisali że czytają newsy na pilka.pl od 2005 ale bali się napisac na forum to byłoby ok ?
Wg mnie postąpili w porządku dostali zgodę to niech grają , napisali uczciwie o co kaman. Pretensje można miec do pomarańczy , że wyrazili zgodę