Re: Reprezentacja - HAXBALL

BVBlbp
Junior
Junior
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja - HAXBALL

Post autor: BVBlbp » 27 kwie 2012, 15:13

Hyypia123 pisze:Jak dla mnie pomysł zupełnie irracjonalny.Mówicie, że to szansa na reklamę za granicą, a ja wam mogę odpowiedzieć, że to bzdura!Nie wyobrażam sobie, żeby przykładowo w rozgrywkach prym wiodły fora Duńskie,Serbskie i Greckie, przez co masowo zaczęliby tak pisać Chilijczycy,Szwajcarzy i Bułgarzy.A nawet jeśli to czy redakcja woli reklamę przyciągającą jakichś turasów, jednak robioną przez nołnejmów mającym z tym forum tyle wspólnego ile Francja z bronią palną?Gdzie poszanowanie dla wielkich niegdyś(Jarzyna,Pisakk,Zaza), jak i legend, które trwają do dziś.Po tym materialistycznym świecie można się spodziewać wszystkiego...
Jak masz zamiar się wypowiedzieć, to przeczytaj cały temat. Pisałem, że to była ironia. Logiczne, że reklama za granicą jest bez sensu, bo żaden obcokrajowiec i tak nie wejdzie na portal. Chyba, że z czystej ciekawości, żeby zobaczyć o czym on jest.
muszeq pisze:
BVBlbp pisze:Turnieje ruszają już niedługo, a my nie mamy "domu"
Grałem na kilku turniejach haxballowych i nigdzie nie wymagano żadnego 'domu'. Po prostu na stronie organizatora podawało się nazwę drużyny, skład i numer gg do kapitana i tyle.
To może grałeś parę miesięcy temu. Teraz praktycznie w każdych "dom" jest wymagany.
Hyypia123 pisze:Goście, którzy nie mają nic wspólnego ze społecznością, do której należymy, reprezentują nas na międzynarodowej arenie.Naprawdę nie widzisz w tym nic dziwnego?
Cóż, dużo reprezentacji innych for/portali ma mało wspólnego ze stroną domową, ale z powodzeniem reprezentują ich w rozgrywkach.
j1mmy pisze:A jakby napisali że czytają newsy na pilka.pl od 2005 ale bali się napisac na forum to byłoby ok ?
Wg mnie postąpili w porządku dostali zgodę to niech grają , napisali uczciwie o co kaman. Pretensje można miec do pomarańczy , że wyrazili zgodę
Tak jest np. ze mną. Jestem z PILKA.PL już od jakiegoś dawna, jak jeszcze był poprzedni szablon, a nawet jeszcze wcześniej. Może nawet niż co niektórzy piszący tutaj. Ten portal jest dla mnie najlepszą porcją informacji, jeżeli chodzi o piłkę nożną. Nigdzie indziej tak często nie zaglądam, jak tutaj. Po prostu nie czułem potrzeby rejestracji i udzielania się na forum. Trudno, to akurat najmniej ważne. Myślę, że to w porządku zachowanie wobec Was, że nie ukrywałem niczego, tylko wszystko w prost wytłumaczyłem. Bez sensu trzymać takie coś w tajemnicy.
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2012, 15:18 przez BVBlbp, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”