Re: Reprezentacja - HAXBALL

BVBlbp
Junior
Junior
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja - HAXBALL

Post autor: BVBlbp » 27 kwie 2012, 17:03

cloner pisze:to stwórzcie swój portal, proste.
Myśleliśmy nad tym, ale z tym będzie sporo pracy. Początkujące forum/portal to za mało, jak już mówiłem nie chcemy reprezentować "byle gówna"...
NoName1989 pisze:No tak na chłopski rozum. Skoro jesteście tacy dobrzy to czemu nikt was nie poprosił o reprezentowanie swojego forum/portalu?
Bo od dłuższego czasu największa fora mają swój stały skład i nie chcą niczego psuć, zmieniać.
cloner pisze:Nie wszystko/ich można kupić. Z tego postu wnioskuję, że ty masz swoją cenę, podaj więc, wpłacamy i spierdalaj.
Napisałem wyżej, że jeżeli Administracja potwierdzi wszystko, to nie będziemy zwracać na Was uwagi. My dostaniemy "dom", Wy dostaniecie jakiegoś rodzaju reklamę. Ja próbowałem już wszystkiego, chciałem Was przekonać do nas. Może po części z niektórymi to się udało, a z innymi nie. Macie własne zdanie. Rozumiem. Ja w tej chwili robię sobie przerwę, bo już mnie od tego głowa boli. Na koniec zobaczę tylko, co zadecyduje Administracja.

P.S - Studiuję na kierunku informatyka i ekonometria, także nie tylko samym Haxballem żyję.

Wróć do „Wracając Do Meritum”