Re: Reprezentacja - HAXBALL

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Re: Reprezentacja - HAXBALL

Post autor: petru » 27 kwie 2012, 17:05

BVBlbp pisze: Rozumiem to doskonale, ale jeżeli Administracja potwierdzi to co napisałem w pierwszym poście to z całym szacunkiem, ale nie będzie nas to obchodziło. Ja ze swojej strony robię co mogę, spróbujcie nas zrozumieć.
Nie będzie cię obchodzić... Nie wiem czy takie kozaczenie ma sens, biorąc pod uwagę, że ty tu jesteś gościem. Najwyraźniej nie nadążasz za dyskusją - zgoda może zostać cofnięta. Nie ma z tym większego problemu. Zarejestrowałeś się miesiąc temu i już piszesz nam, że nie mamy nic do gadania. Skąd wiesz z kim rozmawiasz? To naprawdę słaba strategia. Jesteś bardzo nieuprzejmy.

Wystarczyło przeszukać forum, dowiedzieć się o organizowanej przez nas lidze, skontaktować się z jej organizatorem i przedstawić sprawę na ogólnym forum. Myślę, że wtedy nikt nie miałby obiekcji. Administrator ma na głowie całą stronę, nie musi wiedzieć o jakiejkolwiek lidze czy grze forumowej. Ty powinieneś się dowiedzieć. To jest twoje zadanie. Tymczasem wykorzystujesz fakt, że Agnieszka oprócz tego, że trzyma to miejsce w kupie, jest dodatkowo sympatyczną osobą i nie widzi przeszkód, jeśli ktoś ją o coś prosi. Równie dobrze mógłbyś spytać współwlaściciela strony. Widziałeś nasze pokoje, widziałeś nasz słaby pokój, ale postanowiłeś zapytać osobę, która nie z tym absolutnie żadnego związku, pomimo tego, że występuje w pokoju coś takiego jak czat. Pytanie administratora o zgodę na wykorzystanie nazwy powinno paść na samym końcu. Kultura najpierw nakazuje, by zaakceptowało cię środowisko. Dodatkowo wypisałem ci punkt po punkcie, co zrobiłeś źle. Nic na to nie jesteś w stanie odpowiedzieć. Najwyraźniej poświęciłeś czas, sprawdziłeś, że nie mamy własnej drużyny, ale już nie chciało ci się wykonać reszty.

Wróć do „Wracając Do Meritum”