Nie będzie cię obchodzić... Nie wiem czy takie kozaczenie ma sens, biorąc pod uwagę, że ty tu jesteś gościem. Najwyraźniej nie nadążasz za dyskusją - zgoda może zostać cofnięta. Nie ma z tym większego problemu. Zarejestrowałeś się miesiąc temu i już piszesz nam, że nie mamy nic do gadania. Skąd wiesz z kim rozmawiasz? To naprawdę słaba strategia. Jesteś bardzo nieuprzejmy.BVBlbp pisze: Rozumiem to doskonale, ale jeżeli Administracja potwierdzi to co napisałem w pierwszym poście to z całym szacunkiem, ale nie będzie nas to obchodziło. Ja ze swojej strony robię co mogę, spróbujcie nas zrozumieć.
Wystarczyło przeszukać forum, dowiedzieć się o organizowanej przez nas lidze, skontaktować się z jej organizatorem i przedstawić sprawę na ogólnym forum. Myślę, że wtedy nikt nie miałby obiekcji. Administrator ma na głowie całą stronę, nie musi wiedzieć o jakiejkolwiek lidze czy grze forumowej. Ty powinieneś się dowiedzieć. To jest twoje zadanie. Tymczasem wykorzystujesz fakt, że Agnieszka oprócz tego, że trzyma to miejsce w kupie, jest dodatkowo sympatyczną osobą i nie widzi przeszkód, jeśli ktoś ją o coś prosi. Równie dobrze mógłbyś spytać współwlaściciela strony. Widziałeś nasze pokoje, widziałeś nasz słaby pokój, ale postanowiłeś zapytać osobę, która nie z tym absolutnie żadnego związku, pomimo tego, że występuje w pokoju coś takiego jak czat. Pytanie administratora o zgodę na wykorzystanie nazwy powinno paść na samym końcu. Kultura najpierw nakazuje, by zaakceptowało cię środowisko. Dodatkowo wypisałem ci punkt po punkcie, co zrobiłeś źle. Nic na to nie jesteś w stanie odpowiedzieć. Najwyraźniej poświęciłeś czas, sprawdziłeś, że nie mamy własnej drużyny, ale już nie chciało ci się wykonać reszty.