BVBlbp pisze:Rozumiem to doskonale, ale jeżeli Administracja potwierdzi to co napisałem w pierwszym poście to z całym szacunkiem, ale nie będzie nas to obchodziło. Ja ze swojej strony robię co mogę, spróbujcie nas zrozumieć.
A chcesz się założyć, że w obecnej sytuacji administracja nie stanie po Waszej stronie? Strzeliłaby sobie w stopę, więc nie bądź taki pewny.BVBlbp pisze:Napisałem wyżej, że jeżeli Administracja potwierdzi wszystko, to nie będziemy zwracać na Was uwagi.
Nie, nie każdy. Niektórzy wynoszą z domu pewne wartości, a Ty najwyraźniej nie masz pojęcia o pewnych sprawach związanych z kulturą osobistą, gościnnością.BVBlbp pisze:Prawda jest jednak taka, że każdy z Was zrobiłby to samo na naszym miejscu.
I nie zwalaj winy na Agnieszkę, że to teraz jej problem, a nie Twój. Właśnie strzeliłeś sobie tym samobója, więc raczej skończy żyć nadzieją, że ten szyld będzie Was wspomagał.
Ok, ale brnie w to gówno dalej i struga cwaniaczka. Niech uszanuje nasze zdanie i stanowisko, a ostatnimi postami zasługuje na wieczorne wyjście z clonerem na piwo, z którego tylko nasz Kostek wróci uśmiechnięty.Ziomek zachował się normalnie napisał do administracji dostał zgodę i tyle. Niepotrzebnie on to ogłaszał, bo spada na niego teraz fala krytyki