Re: Reprezentacja - HAXBALL

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Re: Reprezentacja - HAXBALL

Post autor: fieldy » 27 kwie 2012, 18:20

Niezły bałagan :badziewie:
Widze, że ja tu też się pojawiam, to śpieszę wszystko wyjaśnić. Nasz nowy forumowy kolega pisze, że rozmawiał ze mną. Rozmowa odbyła się na czacie podczas gry w haxa zdaje się, ze 2, czy 3 dni temu. Powiedział, że ma sprawę i że dotyczy ona reklamy i jakiejś wymiany, załozyłem, że chodzi o wymiane buttonów na stronie i odeslałem do Agnieszki, która się tym zajmuje. Słowa nie było, że chodzi o jakiekolwiek reprezentowanie pilka.pl w jakiejś lidze, pucharze, czy czym tam jeszcze w haxie. Na to bym nie poszedł.
Nasz nowy kolega pisze, że czeka na potwierdzenie Agi, bądź administracji. Jeśli spojrzeć w legendę adminów to oprócz Agnieszki są tam niejaki fieldy i piwus. Nie będzie więc to "wielkim semantycznym nadużyciem" gdy uznamy, że należymy do grona adminów. Piwus już sie określił, teraz robię to ja - nie będziecie grac pod szyldem pilka.pl w żadnej lidze/pucharze/czymkolwiek innym.

Użytkowników prosze o nie czepianie się Agnieszki, bo nie powinno jej się dostawać za to, że zawsze słuzy pomocą.

Chyba wszystko jasne ?

Wróć do „Wracając Do Meritum”