Re: Reprezentacja Niemiec (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja Niemiec (zbiorczy)

Post autor: Ebi » 09 maja 2012, 16:10

Dr.Football1 pisze:Naprawde jestem pod ogromnym wrazeniem generacji,ktora maja obecnie Niemcy.

Tylko spojrzecie jakich oni maja obecnie mlodych pilkarzy. Przeciez to sie w glowie nie miesci. Mogliby spokojnie wystawic dwie reprezentacje,ktore walczylyby o medale na EURO,a i trzecia pewnie by namieszala.

Ozil,Schurrle,Leitner,Kroos,Reus,ter Stegen,Herrmann,Zieler,Badstuber,Wollscheid,braciaBender,Gotze,Gundogan,Draxler,Holtby,Hummels,Boateng,Lassoga,Didavi,Leno,Jantschke,Rausch,Lassoga,
Rudy,Esswein,Grosskreutz...

A przeciez zaden z wymienionych przeze mnie pilkarzy nie przekroczyl jeszcze 24 lat. Obled.
Ja też obiektywnie przyznaję (zresztą wielu moich znajomych też), że Niemcy mają obecnie klęskę urodzaju. Jeszcze parę lat temu grali takimi Schneiderami, Odonkorami czy Neuville'ami, którzy przy całym szacunku do ich karier byli zawodnikami co najwyżej dobrymi, a teraz? Szok. Ale to wszystko zasługa wielkiej rewolucji w niemieckim futbolu, która nastąpiła po haniebnym Euro 2000 i stopniowym spadku poziomu BL jak i repry.

Wróć do „Niemcy”