Re: Premier League 2011/2012

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 798

Re: Premier League 2011/2012

Post autor: ryba_82 » 20 maja 2012, 19:23

Podsumowując nazywaj to sobie jak chcesz. Ja już pisałem w pierwszym poście gdy poruszyłem ten temat. Tak jak mówi Fergie, nie ma co płakać nad tym, że macie hojnego wujka, tego się nie zmieni, trzeba podjąć wyzwanie i mimo tego pokazać swoją klasę. I tak jak zrobiliśmy to w przypadku Chelsea, tak zrobimy to teraz. Niemniej jednak jak ktoś piszę brednie, że każdy klub w ten sposób doszedł do sukcesu jak wy czy zaklina rzeczywistość nie mam zamiaru milczeć. Miejcie to swoją kasę i sukcesy za nią, ale do jasnego ciula nie gadajcie, że każdy tak kiedyś robił.
A czy ja powiedziałem,że każdy tak robił?Cały czas staram się Ci przekazać,że United był znacznie bogatszym klubem od City przed erą Mansoura a Twoje gadanie,że byliśmy na tym samym poziomie finansowym jest delikatnie mówiąc nie na miejscu.Tyle w tej sprawie,bo nie widzę sensu dalszej rozmowy skoro wmawiasz mi rzeczy,których nie napisałem,o wycieczkach osobistych nawet nie wspomnę.
Nie wiem chłopie od kiedy interesujesz się piłką. Prawdopodobnie tak jak wiekszość fanów City w innych krajach poza samym Manchesterem od 2-3 lat.

Przeceniasz mnie,piłką interesuję się od roku a fanem City jestem od momentu zdobycia przez nich mistrzostwa....

Wróć do „Wracając Do Meritum”