A czy ja powiedziałem,że każdy tak robił?Cały czas staram się Ci przekazać,że United był znacznie bogatszym klubem od City przed erą Mansoura a Twoje gadanie,że byliśmy na tym samym poziomie finansowym jest delikatnie mówiąc nie na miejscu.Tyle w tej sprawie,bo nie widzę sensu dalszej rozmowy skoro wmawiasz mi rzeczy,których nie napisałem,o wycieczkach osobistych nawet nie wspomnę.Podsumowując nazywaj to sobie jak chcesz. Ja już pisałem w pierwszym poście gdy poruszyłem ten temat. Tak jak mówi Fergie, nie ma co płakać nad tym, że macie hojnego wujka, tego się nie zmieni, trzeba podjąć wyzwanie i mimo tego pokazać swoją klasę. I tak jak zrobiliśmy to w przypadku Chelsea, tak zrobimy to teraz. Niemniej jednak jak ktoś piszę brednie, że każdy klub w ten sposób doszedł do sukcesu jak wy czy zaklina rzeczywistość nie mam zamiaru milczeć. Miejcie to swoją kasę i sukcesy za nią, ale do jasnego ciula nie gadajcie, że każdy tak kiedyś robił.
Nie wiem chłopie od kiedy interesujesz się piłką. Prawdopodobnie tak jak wiekszość fanów City w innych krajach poza samym Manchesterem od 2-3 lat.
Przeceniasz mnie,piłką interesuję się od roku a fanem City jestem od momentu zdobycia przez nich mistrzostwa....