Re: Serie A 2011/2012

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Serie A 2011/2012

Post autor: Emerald » 28 maja 2012, 17:14

mete pisze:Tak jak pisałem - z werdyktem czy ktoś jest winny czy nie trzeba się wstrzymać, ale skoro masa włoskich mediów informuje, że Conte jest zamieszany i jego dom zostaje przeszukany oraz ma się stawić na Policji to znaczy, że są jakieś przesłanki ku temu, że coś za uszami ma. Bo chyba nie powiesz mi tak jak jeden z kibiców Juventusu, że tak jak w przypadku Calciopoli to Berlusconi wszystko zaaranżował by dopiec Bogu winnemu Juventusowi i ich trenerowi...
Pojawily sie pogloski to oczywiste, ze policja musi je zbadac. Stad przeszukanie domu etc.
Znamienne jest jednak, ze go nie zatrzymali a przeszukanie nie dalo zadnych rezultatow (nie wiem jakie niby mialo by dac nawet gdyby faktycznie byl zamieszany - po tak dlugim czasie. Mysleli, ze znajda zlota tabliczke z napisem: "nagroda za ustawienie kilku meczow"?

Jestem przekonany, ze to bujda (nie wyobrazam sobie, zeby ktos taki jak Conte mial robic tego typu rzeczy), ale to nie zmienia faktu, ze Policja musi to wyjasnic bo jak ie wyjasni to sie bedzie smrod ciagnal latami...

Wróć do „Włochy”