A co jeśli Grosik zagra w meczu z Czechami i zagra [ch**]? Wszyscy chcą Grosickiego jakby był zbawieniem dla tej kadry, a może się okazać, że po prostu inni są jednak w lepszej formie i dlatego nie gra.Aker pisze:Ja ciekawy jestem kiedy do ku*** nędzy zagra Grosicki co ma za sobą bardzo dobry sezon w Turcji i przy jego szybkości wkręcałby Rusków pod koniec meczu bez większych problemów, bo goście już "oddychali rękawami". Co się musi stać aby idiota Smuda go wstawił? Ręce mi opadają na naszego fatalnego trenera... I nie obchodzi mnie jak daleko na Euro zajdziemy, mam nadzieję, że po Euro Smuda poleci, bo już nie mam do niego siły, wstawia Brożka co rok w piłkę nie grał w momencie gdy mamy ostatnią minutę meczu i wolny co Obraniak miał wrzucać, no ręce ku*** opadają Szkoda mi Grosickiego, że musi się meczyć z Francem.
A zmiana Obraniaka była przygotowana już nieco wcześniej i fakt, że był wolny nie oznaczał, że zmianę można odroczyć. Gdyby był aut to też by do niej doszło. Smuda nie wróżka, akurat tego przewidzieć nie mógł. Inna sprawa, że Mierzejewski wrzucił bardzo dobrze więc narzekanie jest tutaj bez sensu.
Z super zajebistym trenerem równie dobrze moglibyśmy grać zajebiście/słabo i mieć 6 punktów jak i grać zajebiście/słabo i mieć 0 punktów. Gdybać to sobie można. Bez względu na drużyny w grupie to dojście do ćwierćfinału będzie sukcesem naszej piłki. Nasza reprezentacja to typowy europejski średniak, a niektórzy mają wymagania jakbyśmy byli co najmniej Portugalią.Aker pisze:Zamiast niego rzucić się kasą jak Ruski i brać porządnego zagranicznego trenera np. jakiegoś uznanego Holendra, Niemca (choć tutaj mogłoby być dyskusje), Hiszpana albo Portugalczyka, żałować nie będziemy kiedy przyjdą sukcesy, bo to wielka duma dla Polaków jakbyśmy jeździli czołowe ekipy, a moim zdaniem potencjał na to mamy tylko trzeba wszystko poskładać do kupy, zgrać i mieć fachowca na ławce.