Dla mnie, ten facet powinien już dawno się skończyć. Strasznie mnie drażni jako juror w X-Factorze - gdzie pod koniec zawsze wywala konkurencje - czyli tych bardziej utalentowanych, bo dostanie dodatkowo kasę jak wygra jego przydupas. Wypowiedzi w radiu to już norma i nie pierwszy kontrowersyjny przypadek, gdyby te wypowiedzi pojawiły się powiedzmy miesiąc po mistrzostwach, to by może było lekko nagłośnione, ale nie aż tak, czyli swój cel by spełniło, bo promowało by ich program poprzez media - Ale, że to pojawiło się w trakcie turnieju, gdzie każdy był nastawiony negatywnie na wszelkie objawy rasizmu itp. To zrobiła się z tego wielka afera... I BARDZO DOBRZE ! - Tych idiotów powinno się już dawno wywalić.
Wojewódzki jest jeszcze do przełknięcia w swoim programie, ale wszędzie indziej tak działa frustrująco, że brakuje słów... Fajnie by było, jak by zdjęli jego program z anteny i wykopali go z jury X-Factora - Zostanie mu promowanie swojej chudej osoby na twitterze albo innym jakimś blogu
Wcale mu nie współczuję i niech się goni... Z resztą, ciekawe czy to w końcu gej czy nie gej... Pokazuje się z tymi laskami w gazetach, niby z tą był i z tą był... Tak naprawdę, to wydaje mi się, że z tym Figurskim sobie po tyłkach strzela