Re: Koncerty i Imprezy godne polecenia :D

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Re: Koncerty i Imprezy godne polecenia :D

Post autor: metol » 05 sie 2012, 22:38

Wiem, że to nie na temat, ale wkleję dla Kamila tylko jeden post z profilu facebookowego pitu pitu:
pitu pitu pisze:Ta jazda z Lemingami zaczyna zbliżać się do granicy absurdu. Za chwilę Lemingiem będzie każdy kto nie chodzi na Marsze Radia Maryja.

Ciekawe jak nazwać ludzi którzy za komuny uczestniczyli w koncertach Dżemu, VooVoo, czy kapel punkowych grających w ramach obchodów 1 maja czy 22 lipca nie wspominając o Jarocinie organizowanym przez podobną ekipę co Woodstock- Walter Chełstowski bliski kumpel Owsiaka i współzałożyciel WOŚP.

Sam na niejednym takim okolicznościowym koncercie byłem i jakoś nie czułem się wtedy komuchem. Jan Pospieszalski grający wtedy w VooVoo chyba też nie.

Sabaton, czy Lao Che to mają być kapele prorządowe niby?

Puk, puk w puste łby panowie z Rzepy.
Też uważam, że nie należy popadać w skrajności. Można nie lubić Woodstocku, można nie lubić całej tej akcji WOŚPU, można nie lubić Owsiaków i Komorowskich, ale czasami można powstrzymać się od komentarza tudzież wyzywania ludzi od lemingów. W ogóle obie strony i te prorządowe i te antyrządowe powinny wziąć na wstrzymanie, bo to żadnej stronie klasy nie dodaje.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”