Re: Juventus mistrzem

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Juventus mistrzem

Post autor: madrid_fan » 23 maja 2005, 16:23

infernus pisze:A ja tam rasiaka nienawidze. jak dla mnie nie ma gosc zadnych umiejętnosci. Ale naszczescie koledzy z jego zespolu znalezli sposob na to jak ma strzelac bramki. Kopia piłke w jego strone on jak kołek stoi pod bramką i piłka sie od niego odbija i wpada do bramki... Ten gosc gra gorzej ode mnie... Nie potrafi nic. zresztą twarz to ma takiego muła i flegmatyka ze sie niedobrze robi. A jak jest mecz reprezentacji to sie modle zeby tylko go janas trzymal na ławie do konca meczu bo jak rasiak wchodzi to piłka trybuny... piłka trybuny... pilka aut... pilka trybuny... albo w ogole nie dochodzi do pilki albo ja traci. No ale wielki pan rasiak gra przeciez w 2 lidze angielskiej... o jezu ależ to zaszczyt. Zrobmy go piłkarzem roku najlepiej. Sory za ten sarkazm, moze i przejaskrawilem sprawe ale goscia nie trawie.

właśnie dałeś przykład swojej głupoty... przykro mi że osoby które nie znają się na piłce wypowiadają się na obcy sobie temat... jestem prawie pewien że nigdy nie widziałeś żadnego meczu Derby tylko jego mecze w reprezentacji... zachowujesz się jak jeden z tych 8-latkow którzy na onecie badź interii wypisują te głupoty <drewno itp.> a pewnie nawet nie potrafią powiedzieć w jakim on gra klubie...

jak dla mnie za takie wypowiedzi powinno się dostawać bana albo chociaż ostrzeżenie

Wróć do „Anglia”