Re: Plebiscyt forumowy 2012

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Re: Plebiscyt forumowy 2012

Post autor: ddemon » 26 lis 2012, 18:01

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Fieldy - człowiek instytucja, piwus który również aktywnie działa na forum jak i poza(haxball) a trzecia nominacja hm... dla Akera za całokształt który ostatnio ma coraz mniej czasu :P
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Dudek oraz Gall obaj posiadają dużą wiedzę na nt. piłki szkoda tylko że Dudek się mniej udziela
3. Najsłabsze ogniwo forum - Obserwator za I połowę roku..oraz cloner mam nadzieję że nadal będziemy swoje posty unikać - strasznie irytująca osoba :/
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Dr.Football,bartbuks dysponują najobszerniejszą wiedzą
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - w tym roku nikogo nie będę nagradzał :P
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek - argumentacja myślę zbędna :lol:
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
emdżej - fajnie było z nim pogadać o polskiej piłce :(
Mentor pisał rzeczy w tematach Barcelony z którymi nie szło się nie zgodzić :)
Paweł875 gdzieś się potracił w IFQ :P
8. Największy dziwak -
cloner jaki ja jestem zajebisty :P
rekinho potrafi napisać mądrego inteligentnego posta po czym wyzywać od największych
Ebi nie tylko za dyskusję o F1 ale całokształt...Jak przegrywa Bayern to ma ochotę nie wchodzić na forum przez tydzień,sprzedać całą drużynę,gdy drużyna awansuje do finału LM jaka ona nie jest wielka :angry2:
9. Najlepszy mod - trzeba nagrodzić debiutantów maciek i sbQ
10. Najciekawszy temat - O futbolu na luzie,Wasze prywatne typy, i trzeci hm...FC Barcelona
11. Najlepszy typer - czeher za to że ostatnio rozbija banki u bukmacherów :D
12. Najlepszy avatar - nigdy jakoś nie patrzyłem na avatary użytkowników ale mimo wszystko w tym roku kogoś nagrodze a będzie to osoba o nicku...piotrcies - Hajto rulezz :D
13. Wydarzenie roku na forum - Afera z Mentorem,nie wsposób zapomnieć historycznej imprezy czyli Euro 2012
14. Kto poczynił największy postęp - Hyypia można pogadać z nim nie tylko o piłce nożnej oraz Sergek który rok temu był debiutantem a dziś nie sposób wyobrazić tematu Liverpoolu(i nie tylko) bez Niego :P

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”