1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP): Fieldy, Mete(za dużo informacji o Milanie), Magnum(spoko gość)
2. Debiut roku (Rookie Challenge ): Nie wiem czy debiuty, ale: Gall, Rekinho i Rzeznik
3. Najsłabsze ogniwo forum: Marq, League(aż się dziwię, że nikt jeszcze na tego typa głosu nie oddał), trzeciej osoby nie zdradzę bo ma wysoką rangę na forum(4 głos oddałbym na kniaźa który jest niesamowitym idiotą)
4. Najwiekszy piłkarski znawca: Jest ich tu sporo, ale dam na Sammiego, Morrowa(za samą jakość postów), oraz dam na Loczka
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać: Nikogo szczególnie, ale pewnie jakiś fanów Milanu
6. Największy dowcipniś: Chłopaczek oraz Morrow
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum: Też trudno wybrać(wielu ciekawych userów nie pisze od lat), ale dałbym: Mentora(za fajne posty jak jeszcze pisał), Pawła oraz GackaACM
8. Największy dziwak: Wilmore(chłop ma sporą wiedzę, lecz jego nieobiektywna ocena na temat Milanu; typu dobre transfery oraz Milan grał dobrze, lecz dziwnym sposobem znów przegrał, nic nie idzie mu przegadać - zawsze ma rację - to jego wielka wada. MarcinW(mimo iż jego posty fajnie się czyta) oraz Ozdobny.
9. Najlepszy mod: Maciek, Maestro i Fieldy
10. Najciekawszy temat: AC Milan (zbiorczy cz.2), O futbolu na luzie oraz Domek(mimo iż w tych 2-óch ostatnich staram się już nie pisać)
11. Najlepszy typer: Czeher, Aker(coś mało głosów na niego mimo iż bardzo fajnie stawia) oraz Qzyn.
12. Najlepszy avatar: Gilardino11, Chłopaczek, Mete.
13. Wydarzenie roku na forum: nalot dzieci Ciules z ich strony.
14. Sergek, Hyppia i wloski(nie napina już jak kiedyś).
e: O jeszcze dodałem, Mete w kategorii 12 bo nie wiedziałem, że ma taki super avatar