Re: Plebiscyt forumowy 2012

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2151
Kontakt:

Re: Plebiscyt forumowy 2012

Post autor: Magnum » 28 gru 2012, 0:55

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy, doktor, Morrow. Wiesiek to Wiesiek - nie trzeba tłumaczyć. Dzięki Doktorowi forum żyje, a i do mnie ktoś PW codziennie pisze, co się kiedyś nie zdarzało! :lol: Morrow pisze eseje o wysokiej jakości i mimo tego, że jest kibicem Manchesteru United, można się z nim dogadać - a nie jest to zawsze łatwe. :wink: Bardzo ciężko mi tak pisać, ale dla mnie oprócz tej trójki bardzo wartościowi są też cru, Realfan, piwus, Cement i kilku innych by się znalazło.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Gall - bez dwóch zdań, bardzo aktywny, świetny debiut, oby tak dalej. sickstick - bo dużo i często pisze o Arsenalu, więc nie muszę tam sam ze sobą rozmawiać. Dudek - w większości pisze o lidze polskiej, co mnie super jakoś nie interesuje, ale z drugiej strony często można znaleźć jego posty w futbolu na luzie i tak dalej.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Obserwator
4. Najwiekszy piłkarski znawca - doktor bo to maniak, a poza tym dzięki niemu poznałem masę cracków, którzy będą rządzić niedługo Europą :)
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Tu jest dużo ludzi tak naprawdę, wbrew pozorom. Jeśli mam stawiać na trójkę to niech będzie - fieldy, doktor, Duch, ale fajnie byłoby też poznać bartka z busa, Mentora ['] i kilku innych.
6. Największy dowcipniś - nie wiem, nikt mnie nie śmieszy :lol:
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- emdżej i Mentor
8. Największy dziwak - rekinho
9. Najlepszy mod - fieldy
10. Najciekawszy temat - o futbolu na luzie, Domek nr 10, Arsenal FC i ze specjalnym wyróżnieniem ogólnie o polityce
11. Najlepszy typer - czesiu, potem długo nic
12. Najlepszy avatar - krowa Realfana
13. Wydarzenie roku na forum - Mentorgate, pojazd po Pawle
14. Kto poczynił największy postęp - Logan, bo już go nie ma. Sergek, bo bardzo się uaktywnił. Poza tym nie kojarzę.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”