Re: Plebiscyt forumowy 2012

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Re: Plebiscyt forumowy 2012

Post autor: maestro » 30 gru 2012, 17:42

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Morrow, Doktor, Loczkerson. Cała trójka ma pozytywny wpływ na forum. Wszechstronna wiedza, kultura osobista, praktycznie bezkonfliktowi. Przyjemnie się czyta i dyskutuje. Kolejność w zasadzie mogłaby być dowolna.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Dudek, Gall, nikt inny z nowych jakoś ostro pozytywnie nie rzuca mi się w oczy
3. Najsłabsze ogniwo forum -
4. Największy piłkarski znawca - Doktor, Loczkerson, Morrow. jak w punkcie 1.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Myślę, że fajnie byłoby zrobić butelkę z Loczkersonem, Bartem i Doktorem. Wyróżnienie również dla Maćka, którego nie poznałem jeszcze jako jedynego z aktywnej moderacji. Szkoda, że nie ma czwartego głosu.
6. Największy dowcipniś - od lat Chlopaczek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Mentor, emdżej i chyba wciąż jednak Zaza... Co napinał, to napinał ale przynajmniej z klasą, nie jakieś tam Sulleyowe szturchańce :P
8. Największy dziwak - MVB, Rekinho. Kompletnie nie moje poczucie humoru. Stać tych Panów na dużo więcej ale nie wykorzystują swojego potencjału ;) ale nie oceniam
9. Najlepszy mod - fieldy, piwus, maciek.
10. Najciekawszy temat - Juventus zbiorczy, aczkolwiek jest to wybór skrajnie subiektywny :) Wasze prywatne typy
11. Najlepszy typer - czeher, Aker
12. Najlepszy avatar - Fieldy za wytrwałość i Morrow- robocik z motylkiem zajebiście oddaje charakter i sposób wypowiedzi tego użytkownika :D
13. Wydarzenie roku na forum - odejście Mentora choć mam wątpliwości czy na takie wyróżnienie zasługuje głupota i dziecinada kilku osób.
14. Kto poczynił największy postęp - Arwin i jakoś nikt więcej mi na myśl nie przychodzi :)

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”