Re: Plebiscyt forumowy 2012

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Re: Plebiscyt forumowy 2012

Post autor: rekinho » 31 gru 2012, 7:38

nie poznałem jeszcze forum tak dobrze jak reszta, w dodatku mam kiepską pamięć wiec pewnie pominę kilka/kilkanaście osób

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - doktor, jego wiedza jest niesamowita. dodałbym kilka osób z tematów o juventusie i milanie ale nie pamiętam ksywek. dodałbym wilmore'a gdyby nie jego teorie z kosmosu i zakłamywanie rzeczywistości

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - oczywiście ja (tak, wiem, nie można głosować na siebie;))

3. Najsłabsze ogniwo forum - tutaj kilkanascie osób się nadaje, niestety nie pamiętam nicków wszystkich 'gamoni'. z pewnością arwin (zebrał kilka głosów w kategorii 'kto poczynił najwiekszy postęp', nie chciałbym wiedzieć jak wyglądał wczesniej jego foruming. połowa jego postów jest o mnie, do tego ciągłe sucharzenie 'idź nagrać jakiś rap xD' 'idź porapuj HEHEHE' i ból dupy o to, że nie używam wielkich liter.
realfan totalny psychofan, mourinho jest najlepszym człowiekiem świata a gracze realu nigdy nie symulują, nigdy nie grają brutalnie, nigdy im sędziowie nie pomagają. tylko barca symuluje i przekupuje sędziów, w ogóle jesli real przegrywa to przez nieczyste zagrywki barcelony.
cru i taledurden czy jakoś tak (chyba, że chodzi mi o siganepepe czy jakoś tak) - przydupasy realfana, pierwszy do tego podczas kłotni wjeżdza na rodzinę, drugi wbija do tematu o realu i rzyuca postami 'napisałbym tutaj super hiper merytoryczny post na 7000 znaków ale są tu kibice barcy to sie obrażam i nie napiszę, inaczej bym napisał, serio serio ;(((('
marcinw najgorszy napinacz
specjalne wyróżnienie dla gościa (nie pamiętam kto to był), który kłocił się ze mną gdy napisałem, że messi AKTUALNIE lepiej wykonuje wolne niż ronaldo. jego argumentem było "ronaldo wykonuje lepiej, wiem, bo śledze ich kariery od poczatku", złote usta przecież
do tego jakieś liski_rpk, vianuchy

4. Najwiekszy piłkarski znawca - doktor
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - któraś z dziewczyn
6. Największy dowcipniś - mvb, sbq
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- kebaba, mógłbym go prześladować
8. Największy dziwak - wilmore, cloner, arwin
9. Najlepszy mod - ten, który nie wlepił mi nigdy warna (jest taki?)
10. Najciekawszy temat - juventus, milan, real (heheh)
11. Najlepszy typer -
12. Najlepszy avatar - typ od latającego renifera strzelającego rakietami, przypomnijcie nick
13. Wydarzenie roku na forum -
14. Kto poczynił największy postęp -

pozdrawiam i szczęśliwego nowego,nie bierzcie internetków tak bardzo do siebie
Ostatnio zmieniony 31 gru 2012, 10:49 przez rekinho, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”