Kartony

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 09 cze 2005, 16:49

Chryste, nie mówię, że kartony są moją pasją, ale nie powtarzajcie, że grafika jest denna bo taka ma być. Głupota jest zamierzona i odkrycie tego, nie zrobi ogoś inteligentniejszym . Może nie wygląda, ale te krótkie formy są kierowane do innego targetu, niż niedoroświrnięte dzieci z podstawówki. To zamierzona kpina ze wszystkiego co widzimy w telewizji i chociaż mnie to nie kręci, to doceniam absurdalny humor. Trzeba mieć trochę w głowie, żeby dostrzec śmiesznośc celowego kiczu. Stwierdzenie: nie oglądam, bo głupie, swiadczy, że traktujecie to jak kolejną produkcję MTV, czy TVN, gdzie gówno wychodzi przypadkiem. Podejrzewam, że ludzie którzy w redakcji układają scenariusze, muszą się nieźle bawić, kiedy pomyślą, że ich dzieło będą oglądać tylko idioci i "elita". Przeciętny widz stwierdzi: "To łajno, nawet tak wygląda, mój 7letni syn by lepsze zrobił" i przełączą dalej.

Może to nadużycie, ale bliżej do Jasia Fasoli, niż do Kiepskich, chociaż poziom dowcipów rynsztokowy. Twórcy wyśmiewają niskie gusta i trzeba kartony traktować z dużym marginesem pobłażliwości.

Swoją drogą, ciekawe, co byście powiedzieli o programie "Parszywa 13". Moim zdaniem to ta sama rodzina rozrywki. Perwersyjna :twisted:. Pamiętam, że Czikulinka miała tam wysoką pozycję 8).

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”