Re: Premier League 2012/2013

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1675

Re: Premier League 2012/2013

Post autor: masacra » 04 maja 2013, 19:08

MGiggs pisze:Tylko musielibyśmy pobić znacznie rekord transferowy.Dodająć Levego(prezes Kogutów) naprawdę wątpie by swojego najlepszego od lat zawodnika sprzedał do MU. Finansowo City Realu Chelsea nie przebijemy ale to zalezy gdzie sam Bale będzie chciał grać.
Mi się własnie wydaje, że z pośród wszystkich druzyn z Wysp do United bedzie mu go puscic najłatwiej. Napewno nieporównywalnie łatwiej niz do Chelsea na ten przykład :lol:

Racja jest w tym, że kluczowa bedzie tutaj decyzja samego piłkarza i tu własnie tez widze ogromna przewage Fergusona nad konkurencją (potencjalna). Szkot ma jakis błysk, który działa na piłkarzy jak magnes. Niewielu takich ludzi jest na świecie, za to wielu piłkarzy na ten błysk juz Ferguson zwabił. Dlatego, konczac juz ten spekulacyjny temat, w ostatecznym rozrachunku bedzie decydowac chęc Ferguson wg mnie. Jak pisałem, gdy sie dziadek uprze to nawet i 400 tys w City czy napalone hiszpanki w Madrycie nie skusza Bale. Tak mi sie wydaje przynajmniej.

E:
Darowałbys juz sobie te przytyki. Frustratów na świecie nie brakuje, a ostatnie 20 lat sukcesów powinno cie nasycic do tego stopnie, żeby takimi żenującymi prowokacjami sie nie przejmowac.

Wróć do „Anglia”