Re: Puchar Konfederacji 2013

Amaru
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Puchar Konfederacji 2013

Post autor: Amaru » 01 lip 2013, 1:49

Ebi
Dla Hiszpanii bodziec w sam raz. Taki gwałt plus czerwo i zmarnowany karny. Pytanie czy wystarczy - z automatu się nic nie dzieje, a Hiszpania jak każda zacna ekipa musi się kiedyś skończyć - kolejny truizm, ale wielu muszę go tłumaczyć, niektórzy myśleli, że Hiszpania czy Barca już do końca świata będą wszystko wygrywać.

Hiszpański futbol dostał solidnego klapsa. Półfinałowe klęski w ligomistrzowych bojach, męczarnie z osłabionymi Włochami no i finał, który wygląda jak wygląda. Zimny prysznic dla dzieciarni.

Nie wiem jak można kwestionować wielkość tej reprezentacji Hiszpanii? :shock: Zgadza się ze jak każdej druzyny czas mija i być może dla tej już nadszedł czas ale aby pisać o gwałtach itp. to średni przytyk tym bardziej w kadrach krajowych w pucharze drugiej kategorii jak nie trzeciej jakim jest puchar konfederacji :D Przegrali dość wysoko i wydawało mi sie ze mimo wszystko ale nie skreślał bym Hiszpanów za rok :D a zeby nie było kibicowałem kanarkom chociaz nie wierzyłem ze mogą tak spiąc poślady:D :afro:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”