Piłkarski humor

BUNCH

Piłkarski humor

Post autor: BUNCH » 09 sie 2004, 23:04

(Zanim zaczne proszę redakcje o "przyklejenie" tego tematu, tak będzie poręczniej)

Witam, w tym temacie umieszczamy kawały/dowcipy o tematyce piłkarskiej. Pozwólmy sobie, iż ja zaczne (dowcip świetny):

1. Przed oblicze Pana Boga przybywa trzech piłkarzy. RONALDO ,FIGO i BECKHAM. Stają u wrót bram niebios. Pierwszego do Boga Anioły proszą Ronaldo, staje więc on przed Panem Bogiem, a ten go pyta: Co synu Ciebie tutaj sprowadza? Ronaldo odpowiada: od slumsów Rio do luksusowych dzielnic Madrytu zawsze sprawiałem ludziom radość, chciałem by byli szczęśliwi i mogłem to czynić grając w piłke ponieważ jestem w tym najlepszy. Pan Bóg pochwalił pilkarza i posadził go po swojej prawej stronie.
Drugi wchodzi Figo. Bóg pyta: a Ciebie chłopcze, co tu sprowadza? Figo na to: ja całe życie byłem przykładem prawdziwego sportowca, zawsze dawałem z siebie 100 procent, młodzi piłkarze brali ze mnie przykład a kibice wiedzieli, że na mnie mogą liczyć. Pan Bóg pomyślał i posadził Figo po swojej lewej stronie.
Teraz wchodzi Beckham, a pan Bóg wychyla się zdziwiony i stwierdza: A ty to chyba po piłke tutaj przyszedłeś......

Wróć do „Hyde Park”