Kilka pytań z ciekawości

Awatar użytkownika
Jorgen
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Kilka pytań z ciekawości

Post autor: Jorgen » 26 sie 2013, 11:33

Od jakiegoś czasu sobie śledzę tę stronę i tak się zastanawiam Czy ktoś w ogóle zajmuje się normalnie stroną pilka.pl czy każdy newsman ma wolną rękę i może robić ze strony co mu się podoba? Pytanie odnośnie tego, że newsmani przestali się podpisywać, poziom newsów spada do poziomu dna, a na forum widzę dużą aktywność ludzi. Forum jest osobnym tworem i sama strona pilka.pl podtrzymuje forum czy jak? Bo na pewno nie jest w żaden profesjonalny sposób zarządzana. Chyba, że właściciel (właściciele?) strony tylko liczą kasę z reklam, a samą stronę mają w głębokim poważaniu?

Przykładów jest mnóstwo, na przykład reklama koszulek przy okazji jakiegośtam konta w banku, która sama w sobie może by nie była zła, gdyby nie była newsem, nie byłaby niepodpisana przez autora i jakiekolwiek komentarze z pytaniami czy opiniami nie byłyby natychmiast usuwane. Podobnie dzieje się w większości newsów, gdzie nawet ortografia czy gramatyka (sic!) czasem woła o pomstę do nieba, nie mówiąc o niskim poziome zawartości treści... Stronniczość pod względem klubowych barw w ogóle pominę ;)

Pewnie mi ktoś powie, że jak mi się nie podoba, to nie muszę tu wchodzić. Pełna zgoda, pewnie niedługo w ogóle zapomnę o tej stronie, tylko jestem ciekaw czemu jest tak a nie inaczej. Liczę na sensowną odpowiedź, bo grono adminów jest dość szerokie tu na forum jeśli się nie mylę!

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”