GRY:
- Super Stickman Golf 2 - jak lubisz z kim pograć, zresztą samemu też, to masz do tego genialną gierkę, którą katuje od miesiąca. To nie tylko trafianie w piłkę, trzeba trochę pomyśleć.
- The Simpsons™: Tapped Out - gra na podstawie serialu. Wypełnia się misje, zresztą związane z serialem. Można się trochę pośmiać.
- Real Racing 3 - najlepsza wyścigówka ever! Ponad 45 aut i 900 wyścigów! Dobrze wchłania na wiele godzin.
- Perfect Kick - KAPITALNA, powtarzam, KAPITALNA gra polegająca na strzelaniu karnych. Tyle że tutaj gramy tylko przez internet, więc potrzebne jest WiFi.
- Real Football 2013 - od niedawna jest darmowa. PES na Androida.
- Panda Jump Seasons - ostatnia propozycja. Dobra zręcznościówka, jak nie masz co robić to można pograć.
APLIKACJE:
- Facebook, Twitter - to wiadomo, wydane od twórców.
- SPORT.pl - całkiem przydatne, można dzięki nim ułożyć na przykład plan dnia(czyli które mecze obejrzeć
- Clean Master - to po prostu CCleaner na Androida. Jak wyczyścisz sobie dzięki temu procesy czy historię to telefon zaczyna naprawdę szybciej działać i reagować.
- Skaner kodów kreskowych i QR(Rabbit) - może Ci się czasami przydać, bo ten kody QR są ostatnio w modzie.
- Opera Mobile Classic - przeglądarka wgrana w Twoim telefonie pewnie Ci nie wystarczy, więc będziesz musiał sobie jakąś pobrać. I ten sam dylemat co na kompie - Chrome, Firefox czy Opera? Polecam gorąco tą ostatnią, tyle że wersję Classic. Nie ma tylu bajerów co inne. Jest prosta, strony dobrze się wyświetlają i szybciej się czyta czy pisze(przynajmniej u mnie). Wiem, bo testowałem wszystkie trzy. Chrome mi zacinał i gdy przybliżałem to ucinało strony, a Firefox nie dość że dużo zajmował to jeszcze trzeba było wszystko czyścić po jednym dniu, bo samo Cookies zajmowało 30mb...
- The Avengers-Iron Man Mark VII - ja tego nie używam, ale wiem, że czytasz komiksy, więc może Ci przypadnie do gustu.
- Scrobble FM - w Belgii to raczej nie chodzi, ale może ktoś inny kto to czyta wyłapie. Można dzięki temu prawie każdego radia posłuchać.
- EyeEm - Photo Filter Camera - jak robisz dużo zdjęć i lubisz je troszkę "zmieniać" to obowiązkowa aplikacja.