Re: Koszykówka w Polsce

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Re: Koszykówka w Polsce

Post autor: ddemon » 07 wrz 2013, 20:07

Czy ja wiem,czy na Ignerskiego nie liczyliśmy? Moim zdaniem jest to zawodnik,który potrafi poderwać zespół i być liderem tej reprezentacji - wcześniejszych latach jak były oczekiwania wobec niego nie sprostał presji - teraz jest inaczej - ma 33 lata jest doświadczony a wszyscy wierzą w Gortata przez co Ignerski jest niedoceniany :/

rekinho jeździł po Szubardze,że to słaby pg a prawdą jest taka,że gdyby nie on i Ignerski mecz by się skończył mając 2 razy mniej pkt niż Chorwaci :P I odrazu napiszę,że nie twierdzę,że Szubarga to lider,gwiazda czy coś tylko porządny solidny zmiennik i dziś z tego wywiązał się znakomicie...
Zawiódł Koszarek i trzeba powiedzieć otwarcie nie po raz pierwszy :/ Nie wiem czemu to wynika ale w klubie zajebisty a w reprezentacji ma 1 mecz dobry,3 przeciętne i 5 obok meczu :/
Jak wspomniałem wcześniej Kelati strasznie słabo - narzekali na Logana,że nie potrafią się z nim dogadać(vide Obraniak),zwalniali trenerów a sukcesów jak nie ma tak nie ma tyle,że Logan tej drużynie dawał więcej :/

Wróć do „Inne sporty”