Re: MS U-17 - ZEA 2013

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Re: MS U-17 - ZEA 2013

Post autor: mzatlanta » 22 paź 2013, 2:58

Udalo mi sie obejrzec powtorke meczu Wenezueli z Japonia i jestem nimi mocno rozczarowana :( Za to mlodzi Japonczycy wygladaja na fajna ekipe :beer: Choc z 2 strony z tego, co pamietam, to na Sudamericano u 17 Wenezuela tez nie za bardzo mi sie podobala, niemal cudem dostali sie do fazy pucharowej- by w ostatecznosci zajac 2 miejsce (fakt, ze w koncowym meczu z Argentyna zagrali juz calkiem niezle). W kontekscie ich dzisiejszej gry nie dziwi mnie przegrana z Tunezja, ktorej dotad nie udalo mi sie zobaczyc, jesli dam rade, obejrze powtorke ich meczu z Rosja (a swoja droga,w fajnych godzinach eurosport puszcza skroty spotkan- 2, 3, 4 w nocy :roll: )

Wracajac jeszcze na chwile do Wenezueli, to w sumie dopiero teraz spojrzalam dokladniej na ich liste powolan i zdaje sie, ze w ogole nie ma na niej Andresa Ponce :o Wczesniej w ogole nie zwrocilam na to uwagi . Choc poza tym jednym wyjatkiem, kadra w zasadzie zgadza sie z ta z Mistrzostw Ameryki Pd, nie chce mi sie sprawdzac dalej, ale np. w dzisiejszym wyjsciowym skladzie znalezli sie niemal ci sami zawodnicy, co we wspomnianym wyzej meczu Sudamericano z Albicelestes.
Wyglada na to, ze mlodzi Wenezuelczycy maja po prostu slaby start teraz na MS :(

Wróć do „Piłka nożna na świecie”