Re: MS U-17 - ZEA 2013

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Re: MS U-17 - ZEA 2013

Post autor: mzatlanta » 05 lis 2013, 19:02

Oba mecze ciekawe, ale ile to, ze ile Nigeria wygra (przynajmniej moim zdaniem) bylo do przewidzenia, choc Szwedzi rzeczywiscie nie zasluzyli, zeby przegrac do 0 i nawet nie zdobyc honorowego gola, o tyle Meksyk mnie mocno zaskoczyl. Nigeryjczycy sa niesamowici, po tym, jak odpadla robiaca rownie mocne wrazenie Brazylia ktos musi bronic honoru druzyny, ktora caly turniej miazdzyla przeciwnikow i po takiej grze awansowala do finalu :beer: Zal Szwedow, poza tym to druzyna z Europy, ale fajnie, ze w finale zobaczymy druzyne z Afryki. Ibenacho crack. Ale oni maja tylu crackow, ze tylko wybierac przebierac :)

Co do Argentyny z Meksykiem zaluje, ze ostatni z reprezentantow Ameryki Poludniowej polegl, ale maja jeszcze szanse w meczu o 3 miejsce, choc tez nie bedzie im latwo ze Szwedami. Nie wiem, co sie stalo Meksykanom, po ograniu Brazylii poszli jak burza, tak naprawde dzis zdeklasowali Argentynczykow a tego sie nie spodziewalam. A na poczatku wydawalo mi sie, ze nie wyjda z grupy :o Tak czy owak, szanse na wygrana w finale maja, ale cracki z Nigerii na pewno nie beda latwym przeciwnikiem.

E: Bardzo udane i ciekawe te MS :beer:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”