Re: Virtual Soccer

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Re: Virtual Soccer

Post autor: Carbon » 05 lis 2013, 20:41

Więc tak. Tutaj oficjalnie podliczona 8. kolejka:
:arrow: forum/viewtopic.php?p=821312#p821312

Nie mogło oczywiście zabraknąć i tabeli! :)
:arrow: forum/viewtopic.php?p=822689#p822689

W ten weekend gramy jednak normalnie kolejkę. W Portugalii grają niby Puchar Portugalii, ale wszystkie drużyny, a raczej Sporting, Porto i Maritimo, gdyż tylko z tych drużyn mamy zawodników, grają w tym pucharze(nawet derby Lizbony są!), więc śmiało możecie wystawić piłkarzy, podliczy się ich. ;)
AHA! Dziś jest wtorek, do piątkowego poranka chcę widzieć wszystkie składy! :won:
:arrow: forum/viewtopic.php?p=822691#p822691

A teraz kilka wypocin ode mnie. :P
Wiecie że to już prawie połowa sezonu zasadniczego? :o Szybko leci co nie?
Ups, zwróciłeś uwagę na wyraz "zasadniczy"? No tak... Bo szykuję małą niespodziankę, nie zakończymy przecież sezonu w lutym. ;)

Coraz bardziej podoba mi się układ w tabeli. :D Między ostatnim a czwartym zespołem jest tylko pięć punktów różnicy :!: Dobrze jednak, że demon wygrał w ostatniej kolejce, bo teraz nie będzie już miał tyle szczęścia. :|
Na szczycie bez zmian... Na szczęście Doktor w tej kolejce nie wygrał, ale następnej mu nie odpuszczę i jak nie będzie wystawiał składu w temacie, to polecą żelazne. :rozga: W każdym razie teraz i tak sobie może pozwolić na jakąś porażkę... :D I jeszcze inna ciekawa rzecz: drugi w tabeli RKTeam ma ujemną różnicę bramek, podczas gdy szósty ZNCZ Team ma cztery punkty mniej, ale bramkę na plus. To ukazuje jeszcze bardziej tendencję na remisy.

Dalej nie wiem co z Santinim. Podejrzewam, że pauzował za żółte kartki. Ma ktoś informację ile w Jupiler League trwa takie coś?

Wróć do „Gry Forumowe”