Re: III Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Re: III Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post autor: ddemon » 22 lis 2013, 16:14

Jak zdążyliście zauważyć powstało wiele tematów,a ten zmienił nazwę dzięki temu będzie porządęk a nie wszystko na jedno kopyto - jest to zasługa bartbuksa,który wiele już pomógł a turnieje dopiero ledwo co się zaczął ;)

Takie tematy jak ten obecnie i w przyszłości służą tylko do zapoznania się z regulaminem,zapisów,podawanych wyników i dyskusji...W temacie z terminarzem i tabelą mogą pisać tylko organizatorzy(jeśli wystąpiłyby błędy- piszemy je tutaj!!)

W temacie Ustawek FIFY13 będzie trzeba stosować się do pewnego schematu
"Ustawienie spotkania FIFA 13 lub/i FIFA 14"

osoba x(drużyna) - osoba y (drużyna) - czas rozegrania spotkania X-Y(będzie to tydzień)
Treść...np. Osoba X: W tygodniu znajdę czas ten i ten dzień o tej o tej godzinie czy osoba y znajdziesz wtedy czas?
I wiadomo prowadzona w tym temacie jest konwersacja,aż do ustalenia terminu i godziny spotkania
"osoba x - dobra gramy w ten dzień o tej godzinie
osoba y - ok :)

Gdy już nastąpi ustalenie terminu,organizator wytłuszcza
"Ustalone spotkanie FIFA 13 lub/i FIFA 14"

osoba x(drużyna) - osoba y (drużyna) - dzień i konkretna godzina
O wyznaczonej godzinie uczestnicy meczą muszą potwierdzić przybycie w temacie Ustawek w razie,gdy wydarzy się sytuacja,że dane spotkanie nie zostanie rozegrane,zostaje przyznany walkower dla przeciwnika...
Niestety taki schemat musi być,gdyż będą toczone równoległe 2 turnieje - jeśli każdy będzie pisał ja mam czas w konkretną godzinę,stworzy się małe zamieszanie :)

PS. Ja zagram w pucharze Anglią :)

Wróć do „Gry Forumowe”