Heh kibice nie narzekali - drogie bilety,to widowisko musi być przedniebartbuks pisze:ddemon napisz wynik bo ja się wstydzę
Barcelona - Bayern 2:1
Bayern - Barcelona 4:9
W pierwszym meczu,w moim odczuciu powinnien być remis ale udało się jakąś kontrę wykorzystać choć Bayern ciągle atakował...Ja próbowalem grać z kontry i się udało...
W drugim meczu to był istny armageddon na boisku - praktycznie zero gry w destrukcji,wśrodku pola,obrona nie istniała - a bramkarze? cóż i tak większość sytuacji wybronilii...VV pokazał w meczu,że jednak ma tą formę,ale w moim odczuciu kluczowym graczem był Iniesta,to on dyktował tempo,którą stroną pójdzie piłka i tym samym zaliczył 3 asysty...Messi jak dla mnie po raz kolejny niewidoczny(co prawda 3 asysty) ale kolejny dwumecz zagrał słabo - strzelił bramkę z karnego,który w/g mnie nie powinnien być odgwizdany(faul był przed polem karnym) a to że Neymar padł w polu cóż...na Allianz Arena mogli zamocować dach jak na Stadionie Narodowym to by nie wiało
Trudno nie być zadowolony 6 punkty są i trzeba ciągnąć tą katalońską machinę tam,gdzie jej miejsce choć pierwsze górki już nastąpiły