Re: II Edycja FIFA 14 - Zapisy,Regulamin,Wyniki

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Re: II Edycja FIFA 14 - Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post autor: ddemon » 27 lis 2013, 0:00

Bayern - Juventus 4:0
Juventus - Bayern 0:3

Oba mecze były ciężkie niż sugerują to wyniki...W pierwszym meczu to Juventus raczej przeważał,dośrodkował w pole karne a ja skutecznie wybijałem i grałem z kontry - Ribery dośrodkowanie i Muller z główki na 1:0...Od strzelenia bramki zaczęła się zarysowywać przewaga Bayernu czego były efektem kolejnych bramek Muller z dystansu- Juve groźnie kontrowało ale Neuer stawał na wysokości zadania, a Bayern kontrował i strzelał bramki mogło i powinno być więcej ale stanęło na 4:) Ogólnie dawno tak dobrze nie grało mi się w obronie jak w tym spotkaniu :)
Drugie spotkanie to raczej już większa przewaga moja - Juve dalej kontrowało,lecz ja skutecznie się broniłem - dwie bramki po dośrodkowaniach z czego 2 raczej już byłą efektem ratowania się przy samej linii bramkowej w polu karnym :P Ogólnie starałem się jak najwięcej rozgrywać,najmniej grać na dośrodkowania choć efekty inaczej to wskazują :/
Dzięki za mecze bagg jestem pewien,że komuś urwiesz punkty - tylko chyba musisz się zdecydować na konkretną "11-stke" :)

Wróć do „Gry Forumowe”