Re: II Edycja FIFA 14 - Zapisy,Regulamin,Wyniki

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Re: II Edycja FIFA 14 - Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post autor: czarny samael » 01 gru 2013, 19:12

Juve - United 2:2
United Juve 4:1

W pierwszym meczu nie wiedziałem co mam robić po pierwszych 45 minutach. Było 2:0 dla Juve, a bagg grał tak jak ja - dobra obrona, choć na granicy ryzyka, szybkie kontry, długie piłki. Ja miałem sobie posiadanie piłki i akcje na zasadzie "a już wierzę, że dojdę do strzału" / "na pewno teraz trafię do bramki z daleka". Oczywiście w tej fifie to nie wychodzi i nawet nie wiedziałem co mam zmienić w połowie.

Mam jednak wrażenie, że bagg coś zmienił w taktyce swojego team, bo wszedł Llorente. Nie wiem czy uważał, że w końcu któraś z moich akcji się uda i chciał grać na utrzymanie piłki, ale wyszło to tak, że znów mogłem grać z kontry i strzeliłem 2 bramki. Był jednak moment, że byłem tak wkurzony na obrońców, że już nawet siliłem się na długie podania spod pola karnego, tylko po prostu kółka i kwadrat żeby po prostu odleciała od mojej bramki.
Pod sam koniec gra zaczęła ciąć i w ostatniej (bo moją kontrę zatrzymał sędzia) akcji meczu wrzutka Juve i przycięcie kiedy zmieniałem na broniącego obrońcę. Niezwykle wkurzający mecz z uwagi na takie małe głupotki, przez które jednak czasami wpadają decydujące bramki.

W drugim meczu wyszła mi pierwsza akcja i chyba to ułożyło mecz. Zauważyłem też, że bagg dokładnie odwrotnie zachowuje się przy główkach niż ddemon, co powodowało, że mój zawodnik który miał wypchnąć jego, trafiał w pustkę i bagg miał wolne pole.

Wróć do „Gry Forumowe”