Re: Plebiscyt Forumowy 2013

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5053
Kibicuję: Tylko WISŁA

Re: Plebiscyt Forumowy 2013

Post autor: DDK » 09 gru 2013, 22:19

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -
Doktor, fieldy, Magnum. Jakby się dało więcej to bym tu wrzucił jeszcze Ubeka, Rekona i paru innych. Wszyscy praktycznie za wypowiedzi w domku i trzymanie atmosfery na forum.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Carbon i Sesto Elemento - jedyni których pamiętam z jakichś sensownych wypowiedzi. No i Ubek oczywiście :rotfl: ostatni edit: zapomniałem jeszcze o Chemiku, a tez mu się należy głos, ale chyba brakło miejsca, bo Ubek musi mieć mój głos :D
3. Najsłabsze ogniwo forum - eloupikniqtu (na poczatku katastrofa, ostatnio się trochę ogarnał), drewniany sracz - za całokształt.
4. Największy piłkarski znawca - Doktor, cement, Morrow- Doktor za zamiłowanie do wszelkiego rodzaju chłopaków od 3 do 15 lat. Cement za zamiłowanie do wszelkiego dziwnego futbolu którego większość nie byłaby w stanie oglądać, a Morrow za jego posty, które mimo że przydługie to zazwyczaj pełne wartościowej treści.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - cloner, NoName1989, chłopaczek - pierwsi dwaj wiadomo - fanatycy, jeżdzący za swoim klubem gdzie się da. Z chłopaczkiem natomiast z chęcią bym porozmawiał o polityce i nie tylko. I tu by się jeszcze paru dopisało jak kaczy, pws, piotrcies itd.
6. Największy dowcipniś - MVB, chłopaczek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- emdzeja - pamiętam że czasami fajnie się wypowiadał, do tego z Polskiej sceny kibicowskiej, a więcej osób nie pamiętam. i zdecydowanie Chłopaczka - nie wiem co on sobie jaja robi że odszedł, ale forum naprawdę dużo stracilo na jego odejściu.
8. Największy dziwak - cloner - chyba nie trzeba tłumaczyć. Rekon - to samo, lubi prowokować, ma swoiste poczucie humoru. Natomiast w obu przypadkach to "dziwactwo" to raczej pozytywna cecha.
9. Najlepszy mod - Piwus, fieldy
10. Najlepszy typer - czesiek, Darkman
11. Najlepszy avatar - realfan
12. Wydarzenie roku na forum - przeniesienie forum na nowy portal, zakończenie plebiscytu, odejśćie Chłopaczka.
13. Kto poczynił największy postęp - obserwator - przestał się udzielać.
Ostatnio zmieniony 29 gru 2013, 1:17 przez DDK, łącznie zmieniany 6 razy.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”