Re: Plebiscyt Forumowy 2013

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Plebiscyt Forumowy 2013

Post autor: Ebi » 09 gru 2013, 22:56

Garśc ode mnie. Jak co roku zwracam jednak uwagę, żeby moich wyborów nie brac na poważnie, bo choć kibluję tu dość długo to małą uwagę przywiązuję do zachowań poszczególnych osobników

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Dr. Football - za niezmordowane ciągnięte tego grajdołu, janop, cement - obaj za futbolowy romantyzm
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Carbon 0 skopiowałem post z góry i widziałem, że ów gośc się pojawił. niech będzie. nie znam innych debiutantow
3. Najsłabsze ogniwo forum - nie wiem. nie skupiam się na słabiakach, raczej każdy ma coś za uszami
4. Największy piłkarski znawca - doktor, cement, Gall - za newcastle i bundesligę :lol:
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - nie wiem. pewnie większość z Was, drogie dziabągi
6. Największy dowcipniś - nie zwróciłem uwagi. Dr. Football za swoje kacowe opowieści i jaranie się 15-letnimi chłopcami (którzy w wolnych chwilach grają w piłkę trafiają na jego stronę o talentach)
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- nikogo. bo kogo może brakować?
8. Największy dziwak - brak wyboru.
9. Najlepszy mod - fieldy, nie znam więcej modów. fieldy to człowiek, dla którego forum to całe życie.
10. Najlepszy typer - czeher - tylko ten gośc kojarzy mi się z obstawianiem
11. Najlepszy avatar - mój
12. Wydarzenie roku na forum - wygranie Ligi Mistrzów przez Bayern. przenosiny i zmiana nazwy na [ch**]
13. Kto poczynił największy postęp - wróć do zapowiedzi mojego głosowania. nie skupiam się na tyle.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”