1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Dr. Football - za niezmordowane ciągnięte tego grajdołu, janop, cement - obaj za futbolowy romantyzm
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Carbon 0 skopiowałem post z góry i widziałem, że ów gośc się pojawił. niech będzie. nie znam innych debiutantow
3. Najsłabsze ogniwo forum - nie wiem. nie skupiam się na słabiakach, raczej każdy ma coś za uszami
4. Największy piłkarski znawca - doktor, cement, Gall - za newcastle i bundesligę
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - nie wiem. pewnie większość z Was, drogie dziabągi
6. Największy dowcipniś - nie zwróciłem uwagi. Dr. Football za swoje kacowe opowieści i jaranie się 15-letnimi chłopcami (którzy w wolnych chwilach grają w piłkę trafiają na jego stronę o talentach)
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- nikogo. bo kogo może brakować?
8. Największy dziwak - brak wyboru.
9. Najlepszy mod - fieldy, nie znam więcej modów. fieldy to człowiek, dla którego forum to całe życie.
10. Najlepszy typer - czeher - tylko ten gośc kojarzy mi się z obstawianiem
11. Najlepszy avatar - mój
12. Wydarzenie roku na forum - wygranie Ligi Mistrzów przez Bayern. przenosiny i zmiana nazwy na [ch**]
13. Kto poczynił największy postęp - wróć do zapowiedzi mojego głosowania. nie skupiam się na tyle.