2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - prosty wybór - Carbon, na początku wydawał się trochę dziwny i w dodatku pałał do mnie nienawiścią (a może nadal mnie nie lubi?), ale chłopak robi szybkie postępy i coraz fajniej się go czyta
3. Najsłabsze ogniwo forum - Afgan888 , który rzadko wychodzi z toto mixa, Fan Ronaldinho - ten to już w ogóle miazga, no comment, ma ignora, więc go nie czytam na szczęście, ale się wyróżnił wszystkimi swoimi kilkunastoma postami. Na szczęście wstąpił do piekieł i już go nie ma.
4. Największy piłkarski znawca - Rossi - gość zna pewnie nawet Surinamskich graczy do lat siedemnastu
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Trudna kategoria, bo chciałoby się poznać wielu forumowiczów. Na pewno wpisałbym tu wariata Arwina, który ma narąbane w głowie, ale jest przezajebistym ziomkiem. Dodatkowo Enjo, zabawnie byłoby się spotkać i nie pójść na piwo/wódkę
6. Największy dowcipniś - niby-moderator Ubek, niedawno zrobił się dość niezrozumiale uszczypliwy, ale powrócił stary porządny Adrian. Tak trzymaj
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Mentora (słabo się zachowaliśmy wówczas), niby ostatnio był, ale tylko chwilowo, więc i Kamila.
8. Największy dziwak - większość z nas jest trochę dziwna.
9. Najlepszy mod - Maciek, bo ma urodziny
10. Najlepszy typer - Czesiek
11. Najlepszy avatar - regulamin nie pozwala mi zagłosować na najlepszy avatar
12. Wydarzenie roku na forum - Wiadomo, Świat Piłki. No i skarpetki. No i to, że DrFussballznalazł pracę
13. Kto poczynił największy postęp - janop - kiedyś chciał usunąć konto na starej piłce, bo miał mało czasu i rzadko pisał, teraz jest jednym z mocniejszych ogniw tego miejsca. Metol też jest bardziej widoczny w ostatnim czasie.