Re: Plebiscyt Forumowy 2013

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Re: Plebiscyt Forumowy 2013

Post autor: piotrcies » 10 gru 2013, 21:14

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Pws, wielka praca na rzecz uratowania tego forum; Morrow za to, że ciągle utrzymuje równy, niesamowicie wysoki poziom swoich wypowiedzi, mniej czasu ma teraz, ale zawsze fajnie jest, jak coś naskrobie; Enjo - ostatnio jest go tutaj znacznie więcej niż dawniej i dobrze, bo naprawdę fajne rzeczy pisze, jedna z mocniejszych postaci tego miejsca, poza tym nominował mnie w plebiscycie, więc wiadomka :P Są też inne postacie, które należą do najściślejszej czołówki forumowiczów, przecież np. fieldy i Doctore to już legendy (no, Doctore to taka legendka jeszcze), ale ich już niejednokrotnie nominowałem, mogę więc odpuścić.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - prosty wybór - Carbon, na początku wydawał się trochę dziwny i w dodatku pałał do mnie nienawiścią (a może nadal mnie nie lubi?), ale chłopak robi szybkie postępy i coraz fajniej się go czyta :wink: , lukas_k - redakcyjny kolega, widać, że żyje tym sportem, w porządku chłopak, Raf2 aka Rusek - dziś żebrał o ten głos, a ja i tak bym go nominował nawet bez tego, o tym, że jest debiutantem dowiedziałem się po tym, jak nie wiedział, czym jest nasz plebiscyt. Pozytywny gość, chociaż Legionista, mocny IFQowiec. Specjalne wyróżnienie, ale już poza konkursem dla Ubeka, niby świeżak na naszym forum, a w ogóle tego nie czuć, tak jakby był tu od dawna :lol:
3. Najsłabsze ogniwo forum - Afgan888 , który rzadko wychodzi z toto mixa, Fan Ronaldinho - ten to już w ogóle miazga, no comment, ma ignora, więc go nie czytam na szczęście, ale się wyróżnił wszystkimi swoimi kilkunastoma postami. Na szczęście wstąpił do piekieł i już go nie ma.
4. Największy piłkarski znawca - Rossi - gość zna pewnie nawet Surinamskich graczy do lat siedemnastu :shock: , janop, kolejny, który ogarnia ligi, których istnienia nawet nie podejrzewałem, Diamen, spora wiedza z kilku lig, widać, że dużo ogarnia, zresztą pokazywał kiedyś w IFQ, teraz się rozleniwił, ale wierzę w niego :!:
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Trudna kategoria, bo chciałoby się poznać wielu forumowiczów. Na pewno wpisałbym tu wariata Arwina, który ma narąbane w głowie, ale jest przezajebistym ziomkiem. Dodatkowo Enjo, zabawnie byłoby się spotkać i nie pójść na piwo/wódkę :P No i Sergek, z którym też nie napiłbym się wódki/piwa, ale to dlatego, że jest na to za młody :lol: :lol: :lol: Poza tym wiadomo, że jeszcze jest garść osób, np. Cris, Diamen (i nie dlatego, że na mnie głosował, raczej dlatego, że miałbym okazję mu przywalić za ciągłe naśmiewanie się ze mnie), Pws, Ubek, DrFussball, MVB i inni...
6. Największy dowcipniś - niby-moderator Ubek, niedawno zrobił się dość niezrozumiale uszczypliwy, ale powrócił stary porządny Adrian. Tak trzymaj :spoko: Do tego MVB, mimo że forumowy mainstream się na niego uwziął, myślę, że nadal potrafi błysnąć, a ten plusik tak na zachętę, żeby było więcej starego, błyskotliwego Maćka.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Mentora (słabo się zachowaliśmy wówczas), niby ostatnio był, ale tylko chwilowo, więc i Kamila.
8. Największy dziwak - większość z nas jest trochę dziwna.
9. Najlepszy mod - Maciek, bo ma urodziny :beer: fieldy , bo podobno jak się na niego nie odda głosu, to się robi groźny :P , pws - bo ogarnął to miejsce w sposób perfekcyjny :brawo:
10. Najlepszy typer - Czesiek
11. Najlepszy avatar - regulamin nie pozwala mi zagłosować na najlepszy avatar :(
12. Wydarzenie roku na forum - Wiadomo, Świat Piłki. No i skarpetki. No i to, że DrFussballznalazł pracę :P
13. Kto poczynił największy postęp - janop - kiedyś chciał usunąć konto na starej piłce, bo miał mało czasu i rzadko pisał, teraz jest jednym z mocniejszych ogniw tego miejsca. Metol też jest bardziej widoczny w ostatnim czasie.
Ostatnio zmieniony 04 sty 2014, 13:23 przez piotrcies, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”