Re: III Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Re: III Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post autor: ddemon » 11 gru 2013, 18:03

Juventus - Barcelona 2:1
Barcelona - Juventus 5:2

Dwumecz na remis...I mecz niezwykle wyrównany w 42 minucie gra w osłabieniu gol z karnego i niestety gra się posypała..Juve zaczeło przeważać,podwyższyło prowadzenie, ale od 60-70 minuty zaczeło puchnać i mimo grania w 10 zacząłem stwarzać coraz to groźniejsze okazje :( Pierdoła Sanchez nic nie pokazał i trzeba było sięgnąć po Tello - szkoda chłopak pęknął bo miał 2 stuprocentowe okazje i wynik mógł i powinnien być inny...Niedosyt,bo biorąc pod uwagę okazje to powinnien być conajmniej podział punktów tymbardziej,że Giovinco nie błysnął :P
W drugim meczu to atak pełną parą zaczął Tello,któremu dałem po raz pierwszy wyjść od początku i chłopak nie zawiódł...3-0 do przerwy i niestrzelony karny :/ Druga połowa już taka łatwa nie była przebudził się niski przebojowy Giovinco strzelił dwie bramki, ale naszczęście co Juve strzeliło to po 3-5 minutach dostało szybką odpowieź - generalnie w pełni moje zasłużone zwycięstwo i co najważniejsze wszystko kontrolowałem przez pełne 90 minut...
Dzięki Tomusmc za grę nie pozostawiłeś mi złudzeń na którym miejscu ukończę w zabawie :/

Wróć do „Gry Forumowe”