Re: Plebiscyt Forumowy 2013

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Re: Plebiscyt Forumowy 2013

Post autor: Rojiblanco » 15 gru 2013, 2:11

Coś mało tych głosów w temacie, to coś skromnie skrobnę:

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -zdecydowanie piwus za robotę, którą ogarniał w ramach reanimacji trupa w postaci forum. Powstała mumia. Nic jej nie zniszczy. Dalej Morrow za rozwinięcie swojej pasji (? - nie wiem czy to dobre słowo) pisania newsów na stronie. Świetna robota - zaraża przy tym innych, tak, że aż czasami sam mam ochotę coś skrobnąć, ale niestety nie mam chwili by to ogarnąc, a jak mam, to robię jakieś bezcelowe pierdoły. Trzeci głos idzie na janop. Widać, że energię, którą poświęcał wcześniej innym projektom, stara się przełożyć na piłkę - przyjemnie się go czyta. Same korzyści, dla nas, czytelników :) Jest jeszcze wielu porządnych gości, ale długo by wymieniać. Ich pasje, zajawki - to wszystko jest ciekawe.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - zdecydowanie debiutanci za mało się starają - lenie
3. Najsłabsze ogniwo forum - 1. fieldy - już dawno nic mądrego nie napisał. 2. MVB - na nowym forum bardzo słabo. Widać, że jajka zostawił w domciu u mamusi. Teraz rządzi żona. 3. ubek - wiadomo.
4. Największy piłkarski znawca - Loczkerson - tu standardowo, wyjaśniać nie trzeba. Chyba zawsze na niego głosowałem. Mete i Jacek Placek.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - tu nie będę wymieniał, bo kuźwa ciekawych postaci u nas pod dostatkiem. Czasem bardziej aktywnych, czasem mniej, ale wiekszość osób warto byłoby poznać, napić się piwa (co nie Arturbuks?). Generalnie pozdrawiam wszystkich ziomków z Domku.
6. Największy dowcipniś - Zdecydowanie wygrywa tu Boromir, został nam tylko on, po odejściu Chłopaczka. Chociaż ostatnio coś zamilkł. Był też MVB, ale tak jak wyżej pisalem... jego alter ego bez charakteru teraz do nas pisze.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- MVB z jego prawdziwą osobowością, ze scyzorykiem w dupie. Tego nadętego, dowciapnego bufona. Brakuje. I wielu innych, aż żal wymieniać.
8. Największy dziwak - Czeher - żebyście go widzieli na własne oczy i ten jego... :roftl3: nie będę opisywał, może kiedyś sam się przełamie. Bez wątpienia number one.
9. Najlepszy głos na forum - rekon - jego sopran liryczny - MIAZGA!!!11111oneonenene.
10. Najlepszy mod - sbQ
11. Najlepszy typer - najlepszymi typami są arturbuks i czeher.
12. Najlepszy avatar - oddałbym głos na RealFana, ale niestety odszedł z forum. Także na nikogo nie oddaję głosu.
13. Wydarzenie roku na forum - kasacja mojego poprzedniego konta przez piwusa
14. Kto poczynił największy postęp - piwus - nie skasował mi nowego konta (to już prawie 3 miesiące). fieldy - wydoroślał, trochę. czarny samael - co raz więcej do nas pisze, to niewątpliwie cieszy. Świetny gość.
15. Najlepszy kabel - arturbuks. Dobrze donosi.
16. Najładniejsze buty - to pewnie będzie spore zaskoczenie, ale mój głos wędruje na.... clonera.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”