Re: III Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Re: III Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post autor: ddemon » 19 gru 2013, 23:50

PSG - Barcelona 4-4
Barcelona - PSG 6-3

Z racji tego,że w rundzie zasadniczej padało dużo bramek - cel miałem następująco 13 bramek i mieć największą ilość goli strzelonych w turnieju :P Cóż nie poszło w pierwszym meczu prowadziłem 3-1 i nie udało się dowieźć do końca..Moim zdaniem chyba zasłużony wynik - trudno zliczyć kto miał więcej okazji bo sytuacji było naprawdę sporo wspólnie oddaliśmy bodajże 35 strzałów na bramkę z czego ponad 20 na pewno było celnych :) PSG remis zawdzięcza Lavezziemu,który popisał się hattrickiem...W drugim meczu również okazji z obu stron nie brakowało choć wydaje się,że miałem ich więcej i byłem jeszcze bardziej skuteczny - tutaj hattrickami popisali się Neymar i Messi..Ogólnie Messi jakie on piły posyłał to szok...Same setki...W przerwie meczu trzeba było zmienić pierdołe Sancheza,bo choć ma urodziny to jakiś wielkich prezentów to on sobie nie sprawił w postaci gola :P
Muszę też zauważyć,że mimo straty dużej ilości bramek to i tak w rundzie zasadniczej grało mi się trudniej...Nie wiem z czego to wynikało ale jakiegoś wielkiego postępu nie zrobił...Dlatego nagrodę za największy postęp wydaje się,że powędruje do Sesto Elemento :) Dzięki za mecze kulek :)

Wróć do „Gry Forumowe”