1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Standardowo - Morrow i Dr.Football1.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Seba_82, czyli nowy milanista na forum. Miewa przestoje, że się długo nie udziela, więc mam nadzieję, że zacznie w nowym roku to regularnie robić.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Ozdobny za marną napinkę we włoskich tematach.
4. Największy piłkarski znawca - Tak jak MVP, czyli Dr.Football1 i Morrow.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - chętnie poznałbym Milanistów wypowiadających się na forum, ale że jest ich sporo to wymienie tych co się moim zdaniem najczęsciej wypowiadają ostatnio - Slim91, Enjoy, Wilmore.
6. Największy dowcipniś - Chlopaczek zdecydowanie choć ostatnio się nie wypowiada.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Ostatnio mi brakuje Chlopaczka i mam nadzieję, że jeszcze wróci.
8. Największy dziwak - Nie jest to w negatywnym świetle. Mianuje go tutaj, bo nie potrafie zrozumieć jak można kibicować jednocześnie Milanowi i Juventusowi - rekinho.
9. Najlepszy mod - fieldy
10. Najlepszy typer - nie mam pojęcia.
11. Najlepszy avatar - zawsze podobała mi się krowa Kluchmana.
12. Wydarzenie roku na forum - przenosiny
13. większy postęp - wloski - jeszcze rok temu nominowałem go do najsłabszego ogniwa. W tym roku się ogarnął i zamiast obrażać innych zaczął pisać na temat piłki.