Re: Plebiscyt Forumowy 2013

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 798

Re: Plebiscyt Forumowy 2013

Post autor: ryba_82 » 27 gru 2013, 12:59

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -Morrow,tutaj chyba nie trzeba uzasadniać,spokój i chłodna głowa poparta wiedzą,jego posty czyta się bardzo dobrze.Doktor,który dosłownie żyje forum choć w kończącym się roku trochę zluzował z próbami rozruszania naszego grajdołu :wink: mete,gość,który praktycznie nie wychyla nosa z tematów włoskich(głównie Milan),ale jego wiedza i ocena rzeczy dziejących się wokół rossonerich robi wrażenie,przynajmniej na mnie.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -Carbon za VS i angażowanie się praktycznie we wszystkie rozmowy na forum,choć mógłby zluzować z tymi swoimi podpisami :lol: Sesto,który wie o czym pisze oraz Seba82.
3. Najsłabsze ogniwo forum -zdecydowanie piknik czy jak mu tam.
4. Największy piłkarski znawca -Anders za futbol południowoamerykański,Doktor i jego fanatyzm dzieciakami oraz (L)oczkerson za ligę włoską i nie tylko.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -najlepiej wszystkich :)
6. Największy dowcipniś -Chlopaczek,ale coś ostatnio się nie udziela :(
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-Właśnie Chłopaczka i jego humoru oraz Andersa i Babela.
8. Największy dziwak -Zdecydowanie rekinho i kaczy,oczywiście w pozytywnym znaczeniu słowa "dziwak" :)
9. Najlepszy mod -Mimo wszystko fieldy,choć ostatnio za dużo pisze o pracy arbitrów :wink: ,po nim maestro i maciek88,choć czasami wydaje mi się iż brakuje im trochę jaj :wink:
10. Najlepszy typer -czecher,Darkman oraz Minor za wygranie BPU.
11. Najlepszy avatar -oczywiście,że mój :wink: ,a już tak na poważnie to ponownie krowa RealFana tfuu Kluchmana :)
12. Wydarzenie roku na forum -przeprowadzka,choć skarpety vs stopki oraz zmiana nicku przez RealFana również były dość istotnymi wydarzeniami :wink:
13. Kto poczynił największy postęp -sickstick i Sergek

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”