Re: Plebiscyt Forumowy 2013

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Re: Plebiscyt Forumowy 2013

Post autor: Kluchman » 27 gru 2013, 17:59

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - W tym roku pws. Nie tyle za samą aktywność na forum, co za zorganizowanie przeprowadzki na nową domenę. Dzięki temu to forum istnieje i jest bezpieczne. No i w końcu sami mamy wpływ na rozwój serwisu. Także mzatlanta, bo choć pisze właściwie w tylko jednym temacie to jest tutaj jedyną aktywną obecnie kobietą. Wprowadza pewne urozmaicenie i inne spojrzenie na futbol w stylu jaki ten piłkarz Atletico jest przystojny.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Z wyborem debiutanta prawie zawsze jest problem, niech będzie Sesto Elemento.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Nie wiem. Najsłabsze ogniwa są po to, by je banować.
4. Największy piłkarski znawca - Nie ma chyba osoby z naprawdę uniwersalną wiedzą, każdy ma jakąś tam "specjalizację". Niech będą Morrow za Anglię i (L)oczkerson za Włochy. No i Doctore Jacek za prawdziwą pasję.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Wszyscy i nikt. Obojętnie. Jak kogoś poznam to dobrze, jak nie, nic się nie stanie.
6. Największy dowcipniś - Chlopaczek zostawia konkurencję daleko w tyle. Ewentualnie mam zjebane poczucie humoru i się na kimś nie poznałem. Musicie mi wybaczyć.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - Zaza, Mentor, Krzysztof Jarzyna.
8. Największy dziwak - MVB to jest naprawdę dziwny człowiek wnioskując tylko po aktywności na forum, rekinho za zamiłowanie do słabej napinki i zadymę, którą zrobił po dostaniu bana, FRYDERYK SZOPEN/DREWNIANY SRACZ/HELDER/miguel indurain(?) i jaki on tam jeszcze nick miał lub będzie miał na tym forum (na BO wciąż używa innego niż tutaj) za niezachwianą i prawdziwą wiarę w swoje wywrotowe teorie.
9. Najlepszy mod - fieldy, bo jeszcze nigdzie na niego nie zagłosowałem.
10. Najlepszy typer - Nie interesuję się tym za bardzo. BPU ostatnio wygrał Minor, więc niech będzie on.
11. Najlepszy avatar - lisek bo też ma sympatyczne zwierzątko i dałem mu inspirację do jego znalezienia.
12. Wydarzenie roku na forum - Zmiana domeny.
13. Kto poczynił największy postęp - Nie wiem.
Ostatnio zmieniony 27 gru 2013, 18:31 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”