1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) – pewnie żadne wielkie zaskoczenie, ale zagłosuję na pwsa za przeprowadzenie tej przeprowadzki, Morrow za całokształt i tradycyjnie chyba fieldy, który wrósł w to forum niczym grzyb w ściany mojego akademika.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) – nie kojarzę zbyt wielu debiutantów, ale przychodzi mi na myśl Sesto Elemento i dlatego oddaje na niego swój głos. Uniosłem się ponad podziały.
3. Najsłabsze ogniwo forum – a pominą tę kategorię, żeby nikogo nie urazić. Zagłosowałbym na siebie, ale ponoć to niedozwolone.
4. Największy piłkarski znawca – rzadko wyglądam poza tematy związane z Anglią więc wiadomo, że mam nieco ograniczone pole. Ale mój głos zdobywa Morrow i fieldy, a spoza Anglii niech będzie Doktorek.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać – fieldy wydaje się sympatycznym kolesiem, Morrow wydaje się tak ułożony, że aż tutaj nie pasuje i niezmiennie jestem ciekaw… Daaaamiana.
6. Największy dowcipniś – chłopaczek póki był, poza tym to chyba pws. Poza tym nikt nie przychodzi mi do głowy.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? – myślę, że to będzie Kamilzcyferkami, chłopaczek, którego ostatnio raczej tu nie widać i… mój faworyt Daaaamian. Co jak co, ale ten potrafił rozruszać tu dyskusje.
8. Największy dziwak – Ebi, cloner, rekinho. Chyba nie muszę tutaj wiele dodawać.
9. Najlepszy mod - Maciek_88, fieldy, ale ciężko powiedzieć, bo nie mam z modami zbyt wielkiego kontaktu.
10. Najlepszy typer – nie wiem, ale czecher jest chwalony.
11. Najlepszy avatar – pójdę na 3 nieśmiertelne avatary: krowa Kluska, Here’s Johnny fieldasa i Peter Gabriel Piwusa, a niech się podnieci.
12. Wydarzenie roku na forum – bezapelacyjnie przeprowadzka na nową stronę i chyba stopki kontra skarpety.
13. Kto poczynił największy postęp – ciężko powiedzieć. Nie jestem pewien czy to odpowiedni temat, ale podoba mi się większa aktywność masacry i wkład janopa w główną