1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) –
Widać już, że tradycyjnie wygra Doktorek, zasłużenie bo ciężko sobie wyobrazić forum bez niego ale więcej oczekiwałem od niego odkąd przenieśliśmy się pod nowy adres no ale ktoś w Belgii pracować musi ;)Jak mu zabraknie 1 głosu zabierzcie mój dany metolowi, sprawia wrażenie takiego, który się nie obrazi
Głos musi pójść na piwusa. Może nie widać go co dzień na forum ale to jego (i pieniędzy forumowiczów) zasługa, że mamy gdzie pisać a przeprowadzka przebiegła tak sprawnie.
Nikt nie głosuje na metola więc ja to zrobię bo wykonuje ogromną robotę na głównej, na forum też go nie brakuje. Zresztą trudno go nie lubić.
Te dwa głosy były proste. Na trzeci nie mogłem się zdecydować bo mnóstwo osób przyszło mi do głowy. To chyba dobrze. Głos leci na janopa/piotrciesa (wybierzcie sobie któregoś, ja nie potrafię). Jeden widać, że mocno się zaangażował w działalność i próbuje pchać ten wózek. Zresztą ma pojęcie, zawsze pisze z sensem i na pewno zasługuje na wyróżnienie. Drugi zawsze kulturalny i pomocny, w ramach możliwości pomaga jak tylko może.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) –
na pewno lukas_k - młody chłopak ale szybko się zaaklimatyzował, poświęca sporo czasu stronie, wrzuca podsumowania niszowych lig. Nie może nie zostać wyróżniony.
Sesto Elemento - ładnie wszedł w forum, pisze z sensem i sprawia wrażenie jakby był tu od lat
maxskr/Carbon - jeden dołączył niedawno ale dobrze czyta się jego posty i widać, że ma pojęcie na tematy, które porusza drugi coraz sensowniej zaczyna pisać
Chemik dostałby głosy za najaktywniejszego nowego użytkownika ale dla niego mam przewidzianą kategorię największy progres za rok choć przyznam, że bardzo miło zaskoczyły mnie odpowiedzi w panelu podsumowania którejś kolejki w Anglii
3. Najsłabsze ogniwo forum – każdy jest potrzebny
4. Największy piłkarski znawca –
Tu wygra spokojnie Doktorek więc mam nadzieję, że nie obrazi się jak powyróżniam innych.
Kluchman - w pojedynkę(!) robi na tyle znakomite podsumowania La Ligi, że zgodziła się je publikować jedna z największych piłkarskich stron w Polsce (realmadrid.pl). Można się z nim zgadzać lub nie ale wiedzę o hiszpańskiej piłce ma ogromną.
Michał M - ten głos powinien pójść na dwa do spółki z Szymonem bo obaj świetnie ogarniają Bundesligę ale z racji tego, że na forum udziela się w zasadzie tylko jeden z nich to głos wędruje na konto Michała.
Zawsze głosuję tu na (L)oczkersona za Włochy i gdyby było więcej głosów zrobiłbym to ponownie ale chciałem choć raz wyróżnić mete za to jak od lat żyje (a przy tym i świetnie się na tym zna) Milanem i Serie A.
Jakbym mógł to zagłosowałbym jeszcze EnJo bo poza Francją ogarnia bardzo dobrze i Niemcy i Włochy. Rossi też dostaje wyróżnienie, nie jest dla mnie znajomość niszowych ligowych synonimem bycia znawcą ale jego wiedza mi imponuje. Szkoda, że tak rzadko się udziela.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać – mógłbym wymieniać baaardzo długo ale i tak na pewno bym kogoś pominął więc sobie odpuszczę
6. Największy dowcipniś –
Boromir mnie kilka razy rozwalił
Bartbuks też daje radę
cru mnie może nie rozśmiesza ale musiałem gdzieś na niego zagłosować bo jest ziomem i zawsze mi pomaga w tematach technicznych
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? – czyli zapomnijmy o Jarzynie, Zazy i Pisakku
Kamil232 - dodawał sporo kolorytu temu forum a i miał często coś ciekawego do powiedzenia
emdżej - trzymam kciuki za jego walkę z chorobą i liczę, że kiedyś jeszcze tu wróci na dobre
Szkoda, że nie ma tu Mentora
No i nagroda specjalna dla Sammyy'ego - szkoda, że tak rzadko się udziela.
Chłopaczek wcale nie odszedł dlatego na niego nie głosuję, po prostu jest już starszy i przygotowuje swoje riposty na następne kilka lat. Nie ma opcji żeby nie wrócił.
Poza tym brakuje sbQa. Chłopak sporo pisał i dawał temu forum.
8. Największy dziwak – każdy jest tu dziwny na swój sposób
9. Najlepszy mod -
maciek za przełamanie magicznej bariery 2WP
10. Najlepszy typer –
czeher i Darkman. No i BaQ za to, że całe forum żyło jego kuponem
11. Najlepszy avatar –
Joker ryby mi się zawsze podobał
avek Crisa7 też jest charakterystyczny
Duch ma strasznie [ch**] avatar ale nie miałem na niego go gdzie zagłosować
12. Wydarzenie roku na forum –
w tym roku działo się wyjątkowo dużo no ale musi wygrać przeprowadzka bo to była jednak wielka rzecz. Poza tym skarpetki vs stopki i ślub bartbuksa, was tam nie było więc nie głosujecie
13. Kto poczynił największy postęp –
masacra - trudno tu pisać o jakimś postępie bo od początku pisał bardzo dobrze ale w tym roku zdecydowanie się zaangażował i w stronę i w forum. Może byłoby i MVP ale że limit głosów ograniczony to punkcik leci tutaj. W każdym razie jest od niedawna a wydaje się jakby był tu latami.
Bassu - przyznam, że na początku wkurzał mnie nieprzeciętnie i szlag mnie trafiał jak z nim próbowałem dyskutować ale im dalej w las tym lepiej. Nie zawsze się z nim zgadzam ale zmierza w dobrym kierunku.
sickstick - w ostatnim czasie czytam jego posty z ogromną przyjemnością
Poza tym
orzeu - dostaje głos za wkład w powstanie nowej strony i większe zaangażowanie w ostatnim czasie.
Ktoś wymienił kaczego i też się pod tym podpisuję. Sergek i Arwin już swoje postępy poczynili w poprzednich latach i prezentują odpowiedni poziom