Re: Plebiscyt Forumowy 2013

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Re: Plebiscyt Forumowy 2013

Post autor: Boromir » 29 gru 2013, 16:34

1. Najbardziej wartościowy forumowicz - piwus, za trud włożony w przeprowadzkę.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - lukas_k, zdecydowanie ma najwięcej do powiedzenia o piłce.
3. Najsłabsze ogniwo forum - nikt, każdy jest na swój sposób potrzebny, a w tematy hiszpańskie zaglądam raz do roku.
4. Największy piłkarski znawca - dr.Football. Poza tym jest wielu, którzy posiadają sporą wiedze, ale udzielają się za rzadko.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - kaczy, myślałem, że się ogarnął, ale swoim ostatnim postem o kościele stwierdzam, że jednak nie.
6. Największy dowcipniś - eloupikniqtu, ale chyba go przepędziliście, bo dawno go nie widziałem.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - emdżej, który pojawia się i znika.
8. Największy dziwak - czarny samael
9. Najlepszy mod - maciek_88, pozamiatał włoskie tematy, że aż nudą wieje i nikt się nie wychyla poza swój klub ze strachu przed nim.
10. Najlepszy typer - nie znam się więc się nie wypowiem.
11. Najlepszy avatar - jakoś tak żaden nie zrobił na mnie wrażenia, ale niech będzie, że Dudek aka DDK.
12. Wydarzenie roku na forum - przenosiny na nowe forum, tak poza tym to przeciętny mocno ten rok, prawie nie przypominam sobie dyskusji, która rozgrzałaby forumową brać.
13. Kto poczynił największy postęp - wloski, pamiętam jego pierwsze, krótkie posty, ale teraz coraz śmielej i bardzo na plus. Oby tak dalej.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”